Beste 14 inch laptops van HP

Ben je op zoek naar een nieuwe laptop en wil je het liefst een 14 inch Laptop van HP? Dan ben je op deze pagina aan het goede adres. Hier geven we je namelijk onze top 3 van de beste 14 inch HP laptops. We vertellen je per laptop wat de voor- en nadelen zijn en waarvoor je de laptop het beste gebruikt.

Na het lezen van deze top 3 ben jij in staat een goede keuze te maken en zo de beste laptop voor jou aan te schaffen. Lees daarom zeker verder.

14 inch laptops van HP – top 3

Er zijn natuurlijk ontzettend veel verschillende laptops te koop. Daarnaast heb je tegenwoordig ook keuze uit veel verschillende merken. Toch is HP een van die merken die er vaak nog met kop en schouders bovenuit steekt. Als je op zoek bent naar een goede laptop, dan zit je met een HP vaak wel goed. Daarom selecteren we hier graag voor jou onze top 3 Beste 14 inch HP laptops.

HP Chromebook 14

1. HP Chromebook 14a-na0070nd

Een van de eerste laptops die we graag willen benoemen is de HP Chromebook 14a-na0061nd. Deze laptop is een Chromebook. Deze Chromebook is voorzien van een Full HD scherm, 4 GB intern geheugen en is voorzien van een opslagcapaciteit van 64 GB. Dat is meer dan de gemiddelde Chromebook.

Voordelen

Een van de grootste voordelen van deze Chromebook is dat het een lichtgewicht laptop is. De laptop is daarom gemakkelijk mee te nemen. Daarnaast heb je met deze laptop voldoende capaciteit om alledaagse zaken te regelen via je laptop. Een Chromebook draait namelijk voor het grootste gedeelte op het internet.

Daarnaast is het ook een groot voordeel dat deze laptop is voorzien van een Full HD Scherm. Dat maakt dat het met deze laptop ook zeer aantrekkelijk is om Films en Series te bekijken via Netflix of Prime.

Nadelen

Naast de vele voordelen die je ervaart als je kiest voor een Chromebook, zijn er natuurlijk ook nadelen. Een van de grootste nadelen die je ervaart als je kiest voor een Chromebook, is dat niet alle Windows programma’s werken met een Chromebook

Waarvoor te gebruiken

Deze Chromebook gebruik je het beste voor surfen op het internet, het bijhouden van je email of het spelen van Games uit de Google Playstore. Daarnaast is deze laptop dankzij het Full HD Scherm ook geschikt voor het kijken van Films en Series.

Bekijk de HP Chromebook 14a-na0070nd


 HP Pavilion x360 14

2. HP Pavilion x360 14-dw0710nd – 2-in-1 Laptop

Bol.com€ 699,-button
Mediamarkt€ 749,-button

Een andere HP laptop die ook bij veel mensen in de smaak valt, is de HP Pavilion x360 14-dw0710nd – 2-in-1 Laptop – 14 Inch. Deze laptop is voor veel doeleinden geschikt. Deze laptop is voorzien van een Full HD scherm. Dat zorgt ervoor dat je film en Series in hoogwaardige kwaliteit kunt kijken. Ook heb je met 8 GB intern geheugen voldoende intern geheugen om meerdere taken tegelijk uit te voeren zonder problemen. Daarnaast is deze laptop ook nog eens voorzien van een 256 GB  opslagcapaciteit.

Voordelen

Een van de grootste voordelen van deze laptop is de mogelijkheid om het scherm om te klappen. Hierdoor maak je van je laptop een Tablet. Dit is ideaal bij het kijken van Films en Series. Daarnaast is deze laptop voorzien van een Intel Core I5 Processor. De combinatie met het intern geheugen maakt het mogelijk om meerdere zware taken tegelijk te doen. Door te kiezen voor deze laptop hoef je niet bang te zijn dat de laptop snel traag wordt.

Nadelen

Hoewel het mogelijk is om video’s en foto’s te bewerken met deze laptop. Was het wel beter geweest dat de laptop voorzien was van een I7 Processor. Hiermee loopt het allemaal net iets beter.

Waarvoor te gebruiken

Deze laptop is het meest geschikt voor dagelijks gebruik, een studie, het kijken van Films en Series, maar ook voor het bewerken van Video’s en Foto’s. Dat maakt deze laptop een echte alleskunner. Wel is het goed om te weten dat deze laptop niet zo geschikt is om mee te gamen.

Bekijk de HP Pavilion x360


HP Pavilion 14 inch

3. HP Pavilion 14-ce3750nd

Ook deze variant van HP verdient een plekje in onze top 3. Deze laptop is van de drie tevens de absolute winnaar. Deze laptop is namelijk voorzien van een Intel Core I7 Processor. Ook heeft de laptop maar liefst 16 GB intern geheugen. Dat maakt de laptop snel genoeg om vrijwel alle zware taken of zelfs meerdere taken tegelijk uit te voeren. Dankzij de 512 GB SSD opslag kun je meer dan genoeg bestanden opslaan, zonder dat je bang hoeft te zijn dat de laptop snel vol raakt.

Voordelen

De combinatie van de componenten die gekozen zijn, zijn een optimale samenstelling. Hierdoor is deze laptop geschikt voor veel verschillende doeleinden. Zo kun je met deze laptop gemakkelijk meerdere zware taken tegelijk uitvoeren, is deze laptop prima geschikt om te werken met zware programma’s zoals Photoshop. Dat maakt deze laptop ook geschikt voor Grafisch Design.

Nadelen

Deze laptop is behoorlijk krachtig, toch is de laptop nog niet geschikt voor het spelen van de meest recente games omdat het daarvoor net niet voldoende capaciteit heeft.

Waarvoor te gebruiken

Deze laptop is geschikt voor dagelijks gebruik zoals; internetten, mailen en tekstverwerking. Daarnaast kun je deze laptop ook prima aanschaffen voor je studie of als je van plan bent om te gaan werken met Photoshop.

Bekijk de HP Pavilion 14-ce3750nd


Conclusie: Beste 14 inch laptop HP

In dit artikel heb ik je kennis laten maken met 3 verschillende varianten van een 14 inch HP laptop. Deze laptops zijn naar mijn mening allemaal aan te raden om te kopen. Toch zijn er kleine verschillen tussen de laptop die belangrijk kunnen zijn voor jou.

De beste laptop in deze top 3 is in onze ogen absoluut de
HP Pavilion 14-ce3750nd. De samenstelling van deze laptop is het meest optimaal, waardoor deze laptop ook voor de meest verschillende doeleinden gebruikt kan worden. 

Hoewel we deze laptop als de absolute winnaar beschouwen, zijn ook de andere laptops in de top 3 prima laptops waarmee je jaren verder kunt.

Tip: bekijk ook eens onze review over de beste HP laptops.

Plaats een reactie