Goede 17 inch laptop van HP kopen?

Het is misschien wel een van de betere merken als het om laptops gaat. Hun printers zijn in ieder geval wel top. Ik heb vaak naar een HP laptop zitten kijken. Toevallig heeft mijn partner er een. Hij is er zeer over te spreken. Hij beschikt over een HP 17 inch laptop. Ik ben op zoek naar een nieuwe laptop, maar ik twijfel nog een beetje.

Desondanks wil ik wel op onderzoek uit. Dus besloot ik om de laptop van mijn partner te bestuderen. Zo krijg ik een goed overzicht van wat er allemaal op de markt te verkrijgen is.

Ik schrijf al mijn bevindingen gelijk op. Dit is prettig voor jou, op deze manier weet je zeker dat je een goede HP laptop aanschaft. Ben jij ook benieuwd naar de 17 inch laptop van HP? Lees dan snel verder.

Waarom een laptop van HP aanschaffen?

HP staat bekend om krachtige en kwalitatieve laptops. Ik merk dat altijd als ik de laptop van mijn partner leen. Hij is robuust en stevig, naast dat het design ook nog eens een lust voor het oog is. Daar krijgt HP dus meteen een pluspunt voor van mij.

Het design is altijd mooi en de laptops zijn zeer gangbaar om mee te werken. Ze zijn vaak wel een beetje zwaar, dit komt door het materiaal wat er vaak wordt gebruikt. Des al niet te min, is het aan te raden om eens naar een laptop van HP te kijken.

HP die heeft over het algemeen laptops in haar assortiment met een groot beeldscherm. Dit verklaart ook waarom de laptops meestal heel zwaar zijn. Dit weegt waarschijnlijk niet op tegen de voordelen die HP laptops bieden.

Zo beschikken ze altijd over voldoende werkgeheugen en zijn ze zeer krachtig. Het is niet moeilijk om ermee te werken, want ze starten hierdoor snel op en zijn gebruiksvriendelijk. Dit is dan ook mooi aan een HP laptop. Wat ik verder heel erg mooi vind aan HP laptops is dat ze over het algemeen zeer geschikt zijn voor foto- en videobewerking. Schijnbaar beschikken ze over voldoende ruimte en een goede videokaart.

Waar moet je opletten bij het aanschaffen van een HP laptop?

Goede 17 inch laptop van HP zoeken

Er zijn natuurlijk bij de aanschaf van elke laptop dingen waar je op moet letten. Maar waar moet je nu opletten als je een HP laptop wilt kopen?

Besturingssysteem

HP laptops draaien altijd op Windows. Indien jij een nieuwe laptop gaat aanschaffen is het belangrijk om daar rekening mee te houden. Indien je op zoek was naar een laptop die op OS draait (besturingssysteem van Apple) dan moet is je teleurstellen. Dan zul je toch echt op zoek moeten naar een MACbook. Indien je een laptop van HP aanschaft zal deze beschikken over de nieuwste Windows versie.

Processor

De meeste laptops van HP beschikken over de nieuwste processors. HP die ziet daarop toe omdat ze kwaliteit wil leveren. Let dus goed op de soort processor die in de HP laptop zit. Je wilt wellicht je laptop gebruiken voor het spelen van games? Of je wilt er gewoon op schrijven? Dan is het belangrijk dat je kijkt naar de processor die erin zit. Anders werkt hij niet optimaal en heb je er nog last van.

Kwaliteit beeldscherm

Een 17 inch laptop van HP beschikt al over een groot beeldscherm. Daar hoef je dus niet op te letten. Wel is het zaak om op de kwaliteit te letten. Er zijn namelijk diverse soorten beeldschermen in omloop. Deze zijn niet minder goed, maar je wilt natuurlijk de beste. Het is daarom zaak om uit te kijken naar een HP laptop met het nieuwste soort beeldscherm. Lees jezelf daarom van te voren goed in.

Videokaart

Afhankelijk van de soort bewerking die je wilt uitvoeren is een videokaart altijd wel belangrijk. Indien je een HP laptop gaat aankopen kijk dan eerst naar wat je nodig hebt. Schrijf op wat je verwacht en vergelijk laptops.

Wat is volgens mij een Goede 17 inch laptop van HP?

Een groot scherm is fijn. Het werkt prettig en je kunt alles goed zien. Dat heb ik al eerder toegelicht. Reden genoeg dus om naar een 17 inch laptop van HP uit te kijken. In het lijstje hieronder vind je een aantal goede HP laptops. Allen beschikken ze over een 17 inch scherm en ik heb ze met liefde geselecteerd. Bekijk de lijst en wie weet vind jij er een.

HP ENVY 17-cg0700nd

HP ENVY 17-cg0720nd – Laptop – 17.3 Inch

De HP Envy 17-cg0720nd adviseren is de perfecte laptop voor mensen in de grafische wereld. Hij beschikt over een MX330 videokaart, deze maakt het mogelijk om foto’s en video’s te bewerken in Adobe Photoshop. Mede door de krachtige 10e generatie Intel Core i7 processor in combinatie met het 16GB werkgeheugen wordt ervoor gezorgt dat snelle taken makkelijk kunnen worden uitgevoerd.

De SSD op deze laptop zorgt ervoor dat je hem binnen 10 seconden kunt opstarten. Hij is volledig stil en betrouwbaarder dan een traditionele harde schijf.

Deze laptop beschikt over Windows 10 en een QWERTY toetsenbord. Let wel op hij beschikt niet over een DVD/CD speler.

Het mooie aan deze HP laptop vind ik zelf het 17 inch IPS beeldscherm. Dit beeldscherm zorgt voor een brede kijkhoek en een realistische kleurweergave. In combinatie met het mooie design en de extra features zoals een vingerafdrukscanner en toetsenbordverlichting geniet je optimaal van deze laptop.

Bekijk de HP ENVY 17


HP Pavilion Gaming 15 dk1715nd

HP Pavilion 17-cd1760nd – Gaming Laptop – 17.3 Inch

Hou jij wel van een spelletje? Kijk dan eens naar deze laptop. Ik kwam deze 17 inch HP laptop tegen en ik ben er zeer over te spreken. Ik beveel hem dan ook van harte aan. Het mooie aan deze laptop is de veelzijdigheid en de capaciteiten waarover hij beschikt.

Deze laptop is verkrijgbaar bij Bol.com. Je kunt hem gebruiken voor: internetten, tekstverwerken en e-mailen. Ook als je studeert en een laptop zoekt voor je studie is deze zeer geschikt. Het grote 17 inch scherm in Full HD maakt het mogelijk om films te kijken op hoge beeldkwaliteit. Hij is geoptimaliseerd voor Gamers. Je kunt hier dus gerust een zware Game op spelen. Verder beschikt deze 17 inch HP laptop over een aparte videokaart.

Zoals ik net al kort aangaf is deze laptop van HP zeer geschikt voor het spelen van games. Dit kan zeker ook op hoge instellingen. De snelle processor en de videokaart zijn zeer geschikt voor grafische toepassingen. Het verlichte toetsenbord zorgt ervoor dat je makkelijk in donkere ruimtes kunt spelen.

Het 16Gb werkgeheugen zorgt ervoor dat je toekomstbestendig bent en dat je deze laptop van HP voor meerdere taken kunt gebruiken. Zwaardere taken tegelijk uitvoeren is geen probleem. De SSD van deze laptop zorgt ervoor dat je hem binnen 10 seconden kunt opstarten. De SSD is zeer stil en is betrouwbaarder dan een normale harde schijf.

Deze laptop beschikt over Windows 10, de behuizing is gemaakt van aluminium en hij beschikt over een QWERTY toetsenbord. Het mooie aan deze laptop is dat hij voorzien is van een DVD/CD speler.

Bekijk de HP Pavilion 17


HP Pavilion 15-cs3722nd

HP 17-by3740nd – Laptop – 17.3 Inch

Gezien de prijs/kwaliteit verhouding mag deze laptop niet op dit lijstje ontbreken. Het is prettig om te weten dat deze 17 inch HP laptop geschikt is voor het bewerken van foto’s. Je kunt Adobe Photoshop hier dan ook met gemak op draaien.

Het 17 inch scherm van deze HP laptop is in mijn ogen subliem. Het mooie aan dit beeldscherm is dat de beeldkwaliteit hoog is. Je kunt er makkelijk films op kijken en het bewerken van foto’s is geen probleem. Sterker nog je ziet alles haarscherp door de goede beeldkwaliteit.

Houdt in je achterhoofd dat deze laptop niet geschikt is voor videobewerking en gamen. Deze HP laptop beschikt namelijk niet over de juiste eigenschappen om een goede game te kunnen spelen. Ook is de videokaart niet krachtig genoeg.

Deze laptop beschikt over het Windows 10 besturingssysteem en heeft een QWERTY toetsenbord. De 10e generatie Intel Core i5 processor zorgt ervoor dat je snelle taken snel- en gemakkelijk kunt uitvoeren. Ze passen zich aan jouw computergedrag aan.

Dit zorgt voor een laptop die snel en vloeiend werkt. In deze laptop zit 8Gb werkgeheugen, wat ervoor zorgt dat je diverse taken snel uit kunt voeren. Binnen 15 seconden is hij opgestart. Hij is volledig stil en betrouwbaar. Eigenlijk is de SSD schijf betrouwbaarder dan een oude harde schijf.

Bekijk de HP-17-by3740nd

Slotwoord

Gezien de prijs/kwaliteit verhouding raadt ik de HP 17-by3740nd 17.3 Inch laptop aan. Deze kun je heel makkelijk aanschaffen via Bol.com. Het mooie aan deze laptop vind ik de mogelijkheden in verhouding tot de prijs. het is een krachtige laptop voor een lage prijs.

Je hoeft deze natuurlijk niet aan te schaffen. Toch is een suggestie altijd fijn. Ik heb de lijst met zorgvuldigheid samengesteld.  Ik hoop dat je een laptop vindt die bij je past. Verder hoop ik dat je nu wat meer duidelijkheid hebt over laptops en HP. Het is een goede merk en in combinatie met het 17 inch scherm geniet jij van een top laptop.

Tip lees ook ons artikel over de Beste 17 inch laptop van 2020.

En lees daarnaast ook eens:

Bekijk ook eens

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in