ASUS ROG Strix G15DH-NL005T gaming pc

Deze Asus Rog Strix kenmerkt zich door het elegante ontwerp. Zoals je van een krachtige gaming computer verwacht. Een computer die zeker gezien mag worden. Deze computer levert ongekende rekenkracht dankzij de AMD Ryzen processor. Samen met maar liefst 16 GB interne werkgeheugen laad je in vrijwel elke situatie de games zonder vertraging of haperingen.


Op grafisch vlak is deze computer voorzien van een extreem krachtige Nvidia Geforce grafische kaart met een ongekend grafisch vermogen. Ruim voldoende om de nieuwste games, maar zeker ook games van de toekomst mee te laden. Voor de opslag van jouw game resultaten maakt de Asus gebruik van een supersnelle SSD opslag.

De Asus Rog Strix is meer dan een topper uit zijn klasse. Met de capaciteit die deze computer je levert speel je zonder enige moeite zwaarste games. De AMD Ryzen processor zorgt voor de nodige rekenkracht, wanneer jij het nodig hebt zet deze processor zonder moeite een tandje bij. Zo ben je altijd verzekerd van optimale snelheid. Naast deze sterke processor heeft deze computer maar liefst 16 GB intern geheugen. Waarmee jij je in elke game situatie kunt redenen. Zo profiteer je van een snelle laadtijd bij alles wat je doet.

Acer-Nitro-N50-610-I9424

Zoals gezegd heeft deze Asus een zeer krachtige Nvidia Geforce grafische kaart welke bijzonder goede prestaties weet te leveren. De grafische kaart heeft maar liefst 8 GB grafisch geheugen. Dat zorgt dat je zonder moeite games speelt in de hoogste versnelling. Op deze grafische kaart sluit je gemakkelijk je monitor of televisie aan.

Met de Asus heb je altijd voldoende ruimte om jouw games, game resultaten of creativiteit te bewaren. Er is een supersnelle SSD schijf ingebouwd van 512 GB, hierdoor start de computer niet alleen snel op. Ook applicaties zijn in enkele seconden geladen. Naast deze geweldig snelle SSD schijf is er nog een 7200 toeren harde schijf van 1 TB aanwezig. Waarop je al je bestanden een veilig plek kunt bieden. Deze schijf dient tevens als back-up van al je belangrijke gegevens.

De geluidskaart van deze Asus computer liegt er niet om. Hij zorgt voor ongekend helder geluid. Zo krijgen de games die je wilt spelen meer diepte. Wat er voor zorgt dat jij een absoluut optimale beleving hebt.

Ben jij een veeleisende gamer? Dan biedt deze Asus game computer je alles wat je maar kunt wensen. Van snelheid, prestaties tot aan ruim voldoende opslag voor al je gegevens. Zo ben jij er van verzekerd dat je de komende jaren volop kunt gamen, zonder ook maar enige beperking. Met deze Asus raak je niet uitgespeeld.

besturingssysteem ASUS ROG Strix

Deze Asus Rox Strix is een echte windows game computer. Je werkt met deze computer in je eigen vertrouwde Windows omgeving. Dat zorgt dat je alles snel kunt bedienen. Maar ook dat er heel veel games beschikbaar zijn die je zonder moeite kunt spelen. Heb jij al een profiel bij Microsoft, live of outlook? Dan kun je met een aantal klikken aan de slag.

Plaats een reactie