De beste laptop muis heeft het perfecte formaat dat perfect in de palm van je hand past. Daarom is deze muis optimaal geschikt om mee te nemen.  Ook hebben laptop muizen geen snoer meer wat je meer vrijheid geeft.

De Logitech M235 is de beste laptop muis door een perfect compact formaat waardoor je de muis gemakkelijk kunt meenemen. Deze muis heeft een batterij waarmee je bijna 1 jaar kunt doen. Een ander groot voordeel is de materiaalkeuze die lekker in de hand ligt. Bovendien kun je deze muis zowel rechts als linkshandig gebruiken en zitten er geen knoppen in de weg. Met deze muis ben je ervan verzekerd dat je overal kunt werken waar je maar wilt.

De Logitech M235 is de beste laptop muis door een perfect compact formaat waardoor je de muis gemakkelijk kunt meenemen. Deze muis heeft een batterij waarmee je bijna 1 jaar kunt doen. Een ander groot voordeel is de materiaalkeuze die lekker in de hand ligt. Bovendien kun je deze muis zowel rechts als linkshandig gebruiken en zitten er geen knoppen in de weg. Met deze muis ben je ervan verzekerd dat je overal kunt werken waar je maar wilt.

Wij hebben de beste laptopmuizen voor je op rij gezet waarmee je fijn kunt werken. Of je nu op zoek bent naar een muis voor onderweg, het kantoor of die je thuis kunt gebruiken. Zodat jij soepel, snel en onbezorgd kunt werken met alle programma’s waarvoor je een muis nodig hebt.

 Logitech M235 Draadloze Muis

1. Logitech M235 – Draadloze Muis

De prijs van deze Logitech M235 laptopmuis is slechts 26,95 euro. Je krijgt hiervoor een laptop muis die je zowel rechts- en linkshandig kunt gebruik met een relatief compact formaat. Ook de batterijen zijn bij deze muis inbegrepen waarmee je langer dan 1 jaar kunt doen waardoor na aankoop direct aan de slag kunt gaan.

De voordelen van deze Logitech laptop muis zijn het rechts en linkshandige gebruik en een lange batterij duur. Je koppelt de muis met een USB-ontvanger moeiteloos aan elke laptop waardoor je geen last hebt van snoeren. Het compacte formaat zorgt ervoor dat je de muis gemakkelijk overal mee naartoe kunt nemen.

Het nadeel van deze Logitech laptop muis is vooral het geluid van deze muis.

Een Logitech M235 laptop muis is vooral geschikt voor onderweg en school. Je kunt deze gemakkelijk meenemen door het compacte formaat.

Je koopt de Logitech M235 bij bol.com en hebt de keuze uit verschillende kleuren.


Microsoft Wireless Mobile 3500

2. Microsoft Wireless Mobile 3500

Deze Microsoft Wireless Mobile 3500 laptopmuis kost slechts 31,24 en is in veel kleuren te koop. Je krijgt met deze muis een uiterst nauwkeurige muis die fijn in de hand ligt. Ook deze muis heeft een perfect formaat voor onderweg waardoor deze een welverdiende tweede plek heeft.

De voordelen van de Microsoft laptop muis zijn het linkshandig en rechtshandig kunnen bedienen van de muis. Ook het formaat van deze laptopmuis is perfect voor onderweg. Je kunt de USB-ontvanger net als die van zijn voorganger gemakkelijk aansluiten waarna je hier weinig hinder van zal ondervinden.

De nadelen van deze Microsoft-muis zijn met name het minimale bereik van de ontvanger en ook de batterijduur. Deze muis werkt ook iets minder soepel dan de Logitech M235.

De Microsoft Wireless Mobile 3500 is vooral geschikt om mee te nemen naar school of onderweg voor zakelijk gebruik zodat je overal waar je wilt kunt werken met een laptopmuis.

Je koopt de Microsoft Wireless Mobile 3500 in een gewenste kleur naar keuze via bol.com


 Logitech M705 Draadloze Marathon Muis

3. Logitech M705 – Draadloze Marathon Muis

De prijs van deze Logitech M705 – Draadloze Marathon Muis is 39,45 euro. Je krijgt hiervoor een muis die ontworpen is om langdurig mee te werken. Dit is direct te zien aan de ergonomische vormgeving die deze energiezuinige laptop muis heeft.

De voordelen van deze Logitech M705 – Draadloze Marathon Muis zijn vooral dat je er lang mee kunt werken en de extra knoppen op de muis zorgen voor meer functionaliteit. Met het scrol wiel dat aan de bovenzijde van de muis te vinden is kun je naar voren en achteren maar ook naar links en rechts navigeren.

De nadelen van deze laptop muis zijn vooral het formaat dat niet perfect is voor onderweg. Maar de vormgeving en de nauwkeurigheid maken veel goed.

Deze Logitech M705 – Draadloze Marathon Muis is zeer geschikt voor serieuzere taken die meer van je vragen of waarbij je langer aan het werk bent op de laptop. Hier zorgt de ergonomische vorm van de muis voor. Dat maakt deze muis vooral geschikt voor op het kantoor.

Je koopt de Logitech M705 – Draadloze Marathon Muis via bol.com


 Logitech M590 Multi-Device Silent Draadloze Muis

4. Logitech M590 Multi-Device – Silent Draadloze Muis

De prijs van deze Logitech M590 laptop muis is slechts 44,10 euro. Je krijgt hiervoor een muis next level. Met deze muis schakel je namelijk probleemloos tussen twee laptops. Waarbij je bestanden snel van de ene laptop naar de ander kunt kopiëren wat zeker een reden is voor de vierde plek.

De voordelen van deze Logitech laptop muis zijn vooral dat deze muis 90% minder geluid maakt en je in een handomdraai tussen twee laptops of computers kunt schakelen. Maar ook de extra functie die het mogelijk maakt om bestanden tussen twee computers te wisselen.

De nadelen van deze Logitech laptop muis zijn met name de nauwkeurigheid en dat deze muis.

Deze Logitech M590 Multi-Device – Silent Draadloze Muis is zeer geschikt voor op het kantoor waar je vaak op meerdere computers moet werken omdat je slechts een enkele muis nodig hebt. Maar gezien het formaat is deze muis ook prima te gebruiken als je onderweg bent of voor je studie.

Je koopt de Logitech M590 Multi-Device – Silent Draadloze Muis in verschillende kleuren bij bol.com


 HP Z3700 Draadloze muis / Zwart

5. HP Z3700 – Draadloze muis / Zwart

De prijs van deze HP Z3700 – Draadloze muis/ Zwart is slechts 23,99 euro. Je krijgt hiervoor een muis met een prachtig design. Je navigeert met deze laptop muis ontzettend plezierig waarbij deze kleine muis prima in de hand ligt.

De voordelen van deze HP Z3700 – Draadloze muis/ Zwart is het rechtshandige en linkshandige gebruik ervan. Je sluit deze muis gemakkelijk aan op je laptop. Deze muis neem je dankzij het compacte formaat ook nog eens gemakkelijk mee waar je ook naartoe gaat.

De nadelen van deze HP Z3700 heeft vooral te maken met het ontbreken van extra knoppen voor meer functionaliteit. Daarbij maakt deze muis ook relatief veel geluid wat als hinderlijk ervaren kan worden door de omgeving.

Een HP Z3700 – Draadloze muis/ Zwart is dus vooral geschikt voor onderweg waarbij het fijn is als je een muis bij je hebt. Omdat je deze gemakkelijk in een laptoptas kwijt kunt.

Je koopt de HP Z3700 – Draadloze muis/ Zwart via bol.com


Conclusie, Beste Laptop muis

Hoewel de Logitech M235 het beste product is uit deze top 5 is heb ik persoonlijk ook een voorkeur voor de Logitech M705Dit is namelijk een muis waarmee je lang kunt werken.

Verder hebben alle beschreven laptopmuizen volop potentie voor als je onderweg bent en meer productiviteit wilt genieten. Dit is ook te lezen in de sprekende recensies op de website van bol.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in