De beste software voor je hardware: windows 11 kopen

Lees wat de game changers van Windows 11 zijn en waarom, zeker bij zakelijk gebruik, overstappen je veel voordelen kan geven.

Wanneer je investeert in goede hardware, dan kun je daar alleen optimaal gebruik van maken met goede software. Hoewel Windows al jaren een stabiel en betrouwbaar platform is gebleken, verbleken eerdere versies van het besturingssysteem van Microsoft wanneer ze vergeleken worden met de meest recente. Ga jij windows 11 kopen of heb je Windows 11 al geïnstalleerd? Dan zul je merken wat hiermee bedoeld wordt. Om je een beeld te geven, volgen de 3 game changers van Windows.

windows11kopen2021

Game changers voor Windows 11

Om wat meer te begrijpen van deze nieuwe functies van Windows, en waarom Microsoft ze nu pas toevoegt, is het goed om de achtergrond te weten. Microsoft is ontwikkeld ten tijden van de coronacrisis. Door het thuiswerken en de verandering in werkwijze, zijn er bepaalde functies versneld ontwikkeld. 

Game changer #1 Schermen aansluiten

De eerste game changer voor Windows 11, en een absolute reden voor Windows 11 kopen, is het gebruik met externe schermen. Met Windows 11 kunnen geopende vensters, bij het opnieuw koppelen met je monitor, automatisch op hun plek komen te staan. Dit werkt echt veel beter met thuiswerken of flexibel werken.

Game changer #2 Microsoft Teams in Windows 11

Nu zoveel videovergaderingen per dag plaatsvinden, was het tijd om dit makkelijker te maken. Niet meer wisselen tussen vensters, geen problemen met muten of scherm delen. Windows 11 voegt dit namelijk toe aan de taakbalk.

Game changer #3 Windows 11 en Office 2021 combineren

Om alles uit Windows te halen, is de combinatie met Microsoft Office onmisbaar. Met Microsoft Office Home 2021 is dit perfect te maken. De interface sluit op elkaar aan en naast de bekende programma’s heeft Office 2021 een aantal nieuwe. Bovendien is Office 2021 geen abonnement meer. Microsoft Office 2021 kopen zonder abonnement is daardoor weer mogelijk.

Windows 11 kopen of nog wachten?

Windows 11 en ook Office 2021 zijn erg goedkoop. Langer wachten heeft geen zin en zou je alleen maar de toegang onthouden tot al deze nieuwe functies. Nu Windows 11 aanschaffen is verstandig als je hardware het aan kan. Te oude hardware? Windows 11 is de toekomst, dus misschien is je hardware ervoor vervangen ook wel eens tijd.

ComputerComputer

Plaats een reactie