Laptop om Fortnite Battle Royale op te spelen

Over de hele wereld worden de nodige games gespeeld. Deze games spelen we allemaal op verschillende platformen. Zo heb je bijvoorbeeld de PlayStation, maar ook een PC en zelfs laptops kunnen gebruikt worden om op te gamen. Een spel dat sinds een aantal jaren erg populair is, is het spel Fortnite Battle Royale.

Dit is een spel dat je gratis kunt spelen en dat is één van de redenen waarom het zo ongekend populair is. Het spel kan je ook spelen op een laptop. De vraag is dan alleen welke laptop je hier het beste voor kunt gebruiken. In dit artikel krijg je het antwoord op die vraag.

Verkrijgbaar bij

bol.com

Verkrijgbaar bij

coolblue.nl

Verkrijgbaar bij

bol.com
coolblue.nl

De beste laptops voor Fortnite Battle Royale

Als je gaat gamen wil je ook graag goed materiaal ter beschikking hebben. Dit helpt niet alleen bij het beter worden in het spel, want het zorgt ook voor een betere ervaring tijdens het gamen. Als je Fortnite op een laptop wilt spelen is het ook belangrijk dat je een goede laptop hebt. Je zit er natuurlijk niet op te wachten dat het spel steeds crasht of dat de laptop het spel niet aankan. Gelukkig zijn er genoeg laptops te vinden die geschikt zijn om Fortnite op te spelen. Hieronder zullen enkele van die laptops kort uitgelicht worden.

1. ASUS ROG

Verkrijgbaar bij

bol.com
MerkASUS ROG
Beeldscherm15.6 inch Full HD scherm
ProcessorAMD Ryzen 9
Werkgeheugen16 GB werkgeheugen
VideokaartNVIDIA GeForce RTX 3060
Opslag1000 GB opslag ssd
BesturingssysteemWindows 10
Gebruik voorInternet, school, studie en game

We beginnen met deze laptop van het merk ASUS. Deze laptop beschikt over een zeer sterke videokaart, waardoor je kunt gamen op de hoogste instellingen die mogelijk zijn. Het beeldscherm van de laptop is 300 hertz, waardoor beelden erg vloeiend worden weergegeven. Onder andere bij schietspellen is dit een erg handige bijkomstigheid.

De laptop heeft een sterke processor en ook een groot werkgeheugen. Hierdoor kan je zonder problemen multitasken met allerlei zware programma’s. Al met al is dit een zeer geschikte laptop om op te gamen en ook het spelen van Fortnite op deze laptop is absoluut geen probleem. Deze laptop is een erg goede keuze.


2. HP OMEN

Verkrijgbaar bij

coolblue.nl
Merk HP OMEN
Beeldscherm 15.6 inch Full HD scherm
Processor AMD Ryzen 7
Werkgeheugen 16 GB werkgeheugen
Videokaart NVIDIA GeForce RTX 3060
Opslag 1000 GB opslag ssd
Besturingssysteem Windows 10
Gebruikt voor Internet, school, studie en game

De tweede laptop is van het merk HP. Dit merk staat ook bekend om het produceren van erg goede laptops en andere apparatuur. Het spelen van Fortnite op deze laptop is zeer goed mogelijk. De laptop doet alles wat je van een laptop mag verwachten en nog veel meer dan dat. Gamen is absoluut geen probleem meer met deze laptop tot je beschikking.

De laptop kan de spellen allemaal zonder moeite aan. Als je op zoek bent naar een goede laptop om Fortnite Battle Royale op te kunnen spelen, dan maak je met deze laptop van HP absoluut een goede keuze.


3. Lenovo Legion 5

Verkrijgbaar bij

bol.com
coolblue.nl
Merk Lenovo Legion
Beeldscherm 15.6 inch Full HD scherm
Processor AMD Ryzen 5
Werkgeheugen 16 GB werkgeheugen
Videokaart NVIDIA GeForce RTX 3060
Opslag512 GB opslag ssd
Besturingssysteem Windows 10
Gebruik voor Internet, school, studie en game

Tot slot hebben we nog een laptop van het merk Lenovo. Ook dit merk is een zeer bekend merk en ook een erg goed merk. Deze laptop vormt geen uitzondering op die regel. Je kan zonder veel problemen Fortnite spelen op deze laptop en ook het spelen van andere games is absoluut geen probleem voor deze laptop.

De laptop heeft meer dan genoeg werkgeheugen en beschikt ook over een grote opslagcapaciteit. Dankzij de goede videokaart in deze laptop is het gamen absoluut geen probleem. Ook het beeldscherm van deze laptop draagt bij aan een goede ervaring tijdens het gamen. Wederom dus een zeer geschikte laptop om Fortnite Battle Royale op te spelen.


Systeemvereisten voor het spelen van Fortnite

Voor het spelen van games zijn er vaak bepaalde vereisten waar het systeem aan moet voldoen. Als aan deze vereisten niet wordt voldaan is de kans groot dat het spelen van de game niet gaat zoals je had gehoopt van tevoren. Het is daarom ook belangrijk dat je op zoek gaat naar een laptop die voldoet aan de systeemvereisten voor het spel dat je gaat spelen.

Voor het spelen van Fortnite Battle Royale zijn er ook enkele systeemvereisten waaraan de laptop moet voldoen. Deze vereisten staan hieronder voor je op een rijtje.

De systeemvereisten voor medium/hoge kwaliteit

  • Processor: Core i3 8100 / AMD Ryzen 1300
  • RAM: 8 GB of meer
  • Videokaart: NVIDIA GTX 1050 / AMD RX 560

De systeemvereisten voor hoge/ultra details

  • Processor: Core i5 7500 / AMD Ryzen 1700
  • Ram: 8 GB of meer
  • Videokaart: NVIDIA GTX 1060 6GB / AMD RX 570

Veel gestelde vragen over laptops voor Fortnite

Welke laptop is geschikt voor Fortnite?

Er zijn erg veel laptops geschikt om Fortnite op te spelen. Als de laptop voldoet aan de systeemvereisten is er geen probleem als je Fortnite wilt gaan spelen. Er zijn wel een aantal laptops die erg goed te gebruiken zijn als je Fortnite gaat spelen. In dit artikel heb je al kunnen lezen over die laptops. Het gaat dan om de laptops van de merken ASUS, HP en Lenovo. Hierboven kan je meer uitleg vinden over deze laptops.

Hoeveel FPS is goed voor Fortnite?

Om het beste uit een spel te halen is het belangrijk dat het spel goed loopt. Het hebben van een goede FPS helpt hier ook bij. FPS is een afkorting die staat voor Frames Per Second. Hoe beter je FPS is, hoe beter je het spel kunt spelen. Als je Fortnite op een hoog niveau, of misschien zelfs wel competitief niveau, wilt spelen zul je een FPS van 144 of hoger moeten halen. Alles daaronder is eigenlijk niet goed genoeg. Vanaf 144 FPS moet het mogelijk zijn om het spel op een competitief niveau te spelen.

Hoe duur is een game laptop?

Het is lastig om een specifieke prijs te noemen voor een gamelaptop. De prijs van een dergelijke laptop hangt namelijk nog weer van de nodige factoren af. Hoe beter de laptop is, hoe duurder deze vanzelfsprekend ook wordt. Hoeveel je voor de laptop zult moeten betalen is dus eigenlijk voor een groot deel afhankelijk van hoe goed je wilt dat de laptop presteert. Je zult over het algemeen rekening moeten houden met een bedrag dat gaat richting de duizend euro voor een redelijk normale gamelaptop. Duurdere exemplaren zijn er ook, dan moet je al snel denken aan zo’n vijfduizend euro.

Plaats een reactie