ScreenON Intel Steel GamePC.V30920

ScreenON Intel Steel Game PC: Als je een liefhebber van gamen bent, is het van belang dat je de juiste computer aanschaft. Een speciale gaming pc is namelijk in staat om de verschillende spellen op een juiste manier te laten draaien. Je hebt daardoor nooit last van haperend beeld, terwijl ook de graphics van de game in orde zijn. De graphics hebben de juiste kleuren en het gehele beeld is onwijs scherp.

Het uitzoeken van een geschikte gaming desktop is echter niet al te makkelijk. Althans; dat is onze ervaring. Door het tamelijk uitgebreide desktop zie je mogelijk door de bomen het bos niet meer. Je weet niet meer op welke criteria je moet letten, je weet niet meer welke merken kwaliteit leveren en je ziet ook niet meer wat nou écht een goede prijs-kwaliteitsverhouding is.

Gelukkig zijn wij hier om jou een handje te helpen. Wij hebben namelijk verschillende gaming desktop aan een strenge keuring onderworpen. Bij deze keuring hebben wij naar de verschillende voor- en nadelen gekeken. Uiteraard mag ook de prijs-kwaliteitsverhouding daarbij niet ontbreken. In deze review richten wij onze pijlen op de ScreenON – Intel – Steel – GamePC.

Dit is een hele mond vol, niet waar? Heeft deze desktop dan ook heel veel te bieden? Na het lezen van deze review weet je in principe alle ins en outs van de desktop. Op basis daarvan kan je bepalen of deze desktop aan al jouw wensen en voorkeuren voldoet. Lees dus op je gemakje deze review door en laat je verrassen door deze – toch wel – unieke desktop.

Over het merk ScreenON

ScreenON-Intel-Steel-GamePC

Als je een beetje in de gaming industrie actief bent, ken je het merk ScreenON wellicht wel. Dit merk richt zich namelijk volledig op het ontwikkelen van computers voor gamefanaten. Een leuk detail daarbij is dat het merk volledig Nederlands is. De computers worden in eigen land ontwikkeld én worden ook in eigen land geassembleerd.

Bijkomend voordeel is dat je de keus uit een uitgebreid assortiment hebt. De ScreenON Intel Steel GamePC.V30920 is één van de voordelen van een hoogwaardige computer uit het assortiment van ScreenON. Deze hoogwaardige computers kenmerken zich door hoogwaardige componenten, door een prima afwerking en door razendsnel veel kracht. Dankzij deze kracht zijn de computers van ScreenON uitermate geschikt voor gamen

In relatief korte tijd is ScreenON uitgegroeid tot een pionier in de wereld van game pc’s. De computers zijn krachtig, zijn kwalitatief hoogwaardig en zijn ook nog eens betaalbaar. Dat is eigenlijk alles wat je wilt, niet waar? Lees dus zeker deze review even door om te achterhalen of deze desktop mogelijk volledig op jouw wensen aansluit.

De belangrijkste eigenschappen van deze desktop

Zoals eerder al gezegd; de ScreenON Intel Steel GamePC.V30920 is een speciale game pc. Een dergelijke computer moet echter aan de nodige eisen voldoen. Dit was voor ons voldoende redenen om de belangrijkste eigenschappen van deze desktop even op een rijtje te zetten. Op basis van onderstaand rijtje kan je bepalen of de desktop volledig aansluit op je wensen of niet:

  • Intel Core i5 processor
  • 8 GB intern geheugen
  • 240 GB SSD opslag
  • 4 harde schijf sloten
  • NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti stand alone videokaart
  • 6 usb poorten
  • 4 usb 2.0 poorten
  • 2 usb 3.0 poorten
  • Besturingssysteem: Windows 10
  • HDMI aansluiting: Ja

Bovenstaande eigenschappen laten duidelijk zien dat we met een krachtige en veelzijdige computer te maken hebben. Dat wordt nog duidelijker als we hieronder alle voordelen van de ScreenON Intel Steel GamePC.V30920 gaan bespreken. Ben je nu al benieuwd geworden naar deze hoogwaardige desktop? Lees dan zeker even door!

Waar is deze desktop geschikt voor?

ScreenON-Intel-Steel-zeikant

We hebben deze pc voornamelijk als een gaming pc omschreven. Maar, is deze computer ook nog voor andere doeleinden geschikt? Of kan je deze pc écht alleen maar voor het gamen gebruiken? Dankzij de krachtige processor is het mogelijk om de pc ook voor andere doeleinden te gebruiken.

Als je de computer bijvoorbeeld voor huis-tuin-en-keuken doeleinden wilt gebruiken, is dat bijvoorbeeld geen probleem. De computer reageert razendsnel en heeft voldoende power. Dankzij deze kracht kan je dus moeiteloos meerdere programma’s naast elkaar geopend hebben. Handig als je bijvoorbeeld voor werk of studie bezig bent.

Daarnaast is de pc ook nog geschikt voor video bewerking en foto bewerking. Dat is weer te danken aan de krachtige processor in combinatie met de hoogwaardige videokaart. Deze twee onderdelen zorgen ervoor dat je moeiteloos foto’s en video’s kunt bewerken. Handig als je dit voor je studie moet doen, handig als je dit voor je werk moet doen of als je bijvoorbeeld zelf een YouTube kanaal hebt.

Het is dus zeker niet zo dat deze desktop alleen voor gamen bestemd is. Dankzij de verschillende toepassingsmogelijkheden kan je de desktop eigenlijk behoorlijk breed in kunnen zetten. In onze ogen is dat absoluut een pluspunt van de ScreenON Intel Steel GamePC.

In de basis is de laptop wel voornamelijk als game pc bedoeld. Als je graag allerlei games wilt spelen, is dit dus zeker de aangewezen desktop voor jou. Dat je de laptop ook nog voor andere doeleinden kunt gebruiken, is vervolgens mooi meegenomen.

De voordelen van de ScreenON Intel Steel GamePC.V30920

In deze review hebben we ons tot op heden voornamelijk beperkt tot feitelijke informatie. Je hebt kunnen lezen welke (technische) eigenschappen de desktop heeft en waar de computer zoal voor geschikt is. Het is nu tijd om de belangrijkste voordelen van deze computer te gaan bespreken. Het staat namelijk als een paal boven water dat deze desktop behoorlijk veel te bieden heeft. Laten we direct maar naar het eerste voordeel gaan; het prachtige design.

Over het algemeen hebben de meeste gaming pc’s een opvallend design. Dat is absoluut ook het geval bij deze desktop van ScreenON. De computer heeft een ietwat futuristisch design en ziet er bijzonder stijlvol uit. Aan de voorkant van de computer is een glazen paneel te vinden. Achter dit glazen paneel zie je drie rondjes met daarin blauwe verlichting. Door deze constructie valt de desktop bijzonder goed op.

Bijkomend voordeel is dat je in één oogopslag kunt zien of de laptop aan of uit staat. Ook vanaf de zijkant kan je min of meer in de desktop kijken; dit brengt een behoorlijk uniek design met zich mee. Op het gebied van design weet deze computer zich zeker te onderscheiden. Voor in alle kamers is het uiterlijk van de computer dan ook zeker een aanvulling.

Een ander voordeel is terug te vinden in de krachtige processor. De Intel Core i5 processor zorgt ervoor dat alle taken moeiteloos en snel uitgevoerd worden. Je kunt zware games op de computer draaien, terwijl de computer eigenlijk geen krimp geeft. Bovendien ben je hierdoor in staat om meerdere programma’s tegelijkertijd geopend te hebben.

Je kunt dus gamen en ondertussen op de achtergrond ook nog een muziekje afspelen. Daarnaast kan je ook voor de huis-tuin-en-keuken werkzaamheden meerdere schermen geopend hebben. Je kunt hierdoor zeer efficiënt en snel lezen.

Aangezien het een budget gaming pc betreft, is het ook logisch om te kijken naar de kracht van de desktop. Of beter gezegd; welke games kan je zoal draaien op deze computer? Uit ervaring weten wij dat je in principe alle games op deze computer kunt draaien. De krachtige processor en de hoogwaardige videokaart zorgen ervoor dat je alle games moeiteloos kunt spelen. Je geniet hierbij van hoogwaardige graphics en hebt geen last van haperingen.

Ook over de prijs zijn we uitermate te spreken. Als je de ScreenON Intel Steel GamePC.V30920 wilt kopen, hoef je namelijk niet de hoofdprijs te betalen. Bij de webshop Bol.com betaal je voor deze desktop een bedrag van slechts 624 euro.

Gezien de hoge kwaliteit van de desktop is dit absoluut een koopje. Je hoeft zeker niet diep in de buidel te tasten, terwijl je wel van een hoge kwaliteit kunt genieten. Niet alleen de prijs is dus een voordeel, maar ook de prijs-kwaliteitsverhouding. In principe klopt het totaalplaatje volledig bij deze hoogwaardige computer.

Veel gebruikers van deze computer zijn ook te spreken over het geluidsniveau. Als je de desktop zwaar belast, heb je geen last van bovengemiddeld geluid. Nee, je hoort de ventilatoren zachtjes op de achtergrond, maar deze voeren zeker niet de boventoon. Ook dit draagt bij aan het gameplezier met deze desktop.

Graag willen we ook nog de opslagcapaciteit van 240 GB nader bespreken. Dit betreft namelijk een zogeheten SSD opslag. Het voordeel hiervan is dat de computer, en de verschillende programma’s, razendsnel opstart. Je hoeft de desktop maar aan te zetten en je kunt vrijwel direct genieten van de laptop. De computer start simpelweg snel op en dat is onwijs prettig.

Hebben we nog meer voordelen weten te vinden? Ja, nog ééntje. Dat voordeel heeft betrekking op de hoge kwaliteit van de computer. De computer is in Nederland ontwikkeld én geassembleerd; dat is dan ook terug te zien in de afwerking. De computer ziet er onwijs fraai uit en is ook nog eens van een hoge kwaliteit.

In combinatie met het voordelige prijskaartje zorgt dit eigenlijk voor een nagenoeg perfecte computer. Waarom is de desktop niet helemaal perfect? Dat heeft met enkele nadelen te maken; die nadelen bespreken we hieronder graag nader.

De nadelen van de ScreenON Intel Steel GamePC.V30920

Zoals gezegd hebben we ook enkele nadelen gevonden bij deze desktop. Eén van de nadelen is terug te vinden in het moederbord van de computer. We zullen je een technisch verhaal besparen; het komt er op neer dat het moederbord iets beter had kunnen zijn. Dat zou nog verder bijdragen aan een ultieme game-ervaring met de ScreenON Intel Steel GamePC.V30920.

Daarnaast is het ook spijtig dat het intern geheugen ‘slechts’ 8GB is. Dit had in onze ogen iets uitgebreider gekund, met name omdat het interne geheugen wel uit te breiden is tot 32 GB. Het is dus zeker mogelijk om meer intern geheugen in te bouwen, maar ScreenON heeft ervoor besloten om in eerste instantie het werkgeheugen te beperken tot 8 GB.

Verder hebben we eigenlijk vrij weinig nadelen weten te ontdekken. Het mag duidelijk zijn dat alle voordelen in ieder geval veel zwaarder wegen van de verschillende nadelen. Dat is dan ook, in onze ogen, dé reden waarom deze desktop zo populair is.

Wat is de prijs van de ScreenON Intel Steel GamePC.V30920?

Eigenlijk is de prijs geen verrassing meer als je deze review goed doorgelezen hebt. Hierboven hebben we namelijk aangegeven dat de aanschafprijs op dit moment 624 euro bedraagt. Voor dit relatief lage bedrag krijg je dus de beschikking over een krachtige, hoogwaardige en veelzijdige desktop.

Voor het bedrag hoef je deze desktop dus zeker niet te laten staan. In vergelijking met de concurrentie is deze computer absoluut voordelig te noemen. Tijd dus om direct je slag te slaan!

Kunnen wij de ScreenON Intel Steel GamePC.V30920 aanraden?

ScreenON-Intel-Steel-GamePC

Zo, we zijn alweer aan het einde aanbeland van deze uitgebreide review. Wat zijn tot nog toe jouw bevindingen van deze desktop? Het mag duidelijk zijn dat wij behoorlijk onder de indruk van deze computer zijn. De computer weet een hoge kwaliteit perfect te combineren met een relatief laag prijskaartje.

Hierdoor kan je eigenlijk niet de mist in gaan met de aanschaf van deze gaming pc. De computer stelt je in staat om allerlei games op de hoogste kwaliteit te spelen. Je geniet van een krachtige compressor, van een hoogwaardige videokaart en van een uitmuntende afwerking.

Kunnen wij de aanschaf van deze ScreenON Intel Steel computer dus aanraden? Ja, zonder ook maar enige twijfel! In onze ogen is dit de perfecte gaming pc voor alle game liefhebbers. Dit wordt nog eens extra versterkt door het onwijs aantrekkelijke prijskaartje.

Sla dus direct je slag en geniet van een ultieme game-ervaring.

Bekijk hier de ScreenON Intel Steel Game PC

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in