Windows 11 met Office 2021: de ideale combinatie!

father-eating-working-from-home

De nieuwste versie van Windows, nummer 11, heeft heel wat leuks te bieden voor zowel de gamers als de (thuis)werkers. In combinatie met Office 11 creëer je op simpele wijze de ideale werkplek

Wat we nog niet eerder zagen bij Windows

Is Windows 11 dan zo gewijzigd ten opzichte van vorige versies? Aan de ene kant valt dat mee: alle positieve punten van Windows 10 zijn gewoon meegenomen. Aan de andere kant valt er heel wat nieuws en nuttigs te ontdekken. Heb je je er bijvoorbeeld altijd aan gestoord hoe ingewikkeld het was om de lay-out aan je eigen wensen aan te passen?

Voordat je dat kon doen moest je eerst het configuratiescherm weer in en daarin de juiste optie in die lange rij van mogelijkheden vinden. In Windows 11 is dat een stuk makkelijker. Heel prettig is ook de betere integratie met Microsoft Teams. Je kunt nu bijvoorbeeld je microfoon aan- en uitzetten via de taakbalk en ook het delen van documenten kan daar geregeld worden.

De belangrijkste wijziging valt echter misschien niet direct op, maar is wel een belangrijke verbetering. Windows 11 kan werken op meerdere schermen namelijk veel beter aan dan oudere versies. Daarbij denkt het systeem ook nog met je mee. Heb je bijvoorbeeld je apps op een bepaalde manier over de schermen gerangschikt?

Dan zal het systeem die lay-out onthouden en een volgende keer dat je een scherm aansluit de apps direct weer zo weergeven. Alleen dat maakt voor veel mensen de aanschaf van een Windows 11 licentie al de moeite waard!

Integratie met Office 2021

Wil je optimaal genieten van de mogelijkheden van deze Windows-versie? Installeer dan ook direct Microsoft Office 2021. Koop Office 2021 en je kunt direct aan het werk. De interfaces van beide programma’s sluiten naadloos op elkaar aan. Ook heeft deze versie van Office een aantal interessante uitbreidingen.

Vooral op het gebied van co-creatie zijn er veel mogelijkheden bij gekomen. Zo kun je in real-time met meerdere personen op verschillende locaties aan documenten werken. Ook op het gebied van gebruiksgemak zijn flinke stappen gemaakt. Deze combi is dus een must voor iedere (thuis)werker. 

Verkrijgbaar bij

bol.com
bcc.nl

Plaats een reactie