Beste laptop voor thuiswerken door Corona

Door de corona crisis in 2020 is de maatschappij behoorlijk veranderd. Het is bijvoorbeeld meer en meer gebruikelijk om vanuit huis te werken. Dit brengt zeker de nodige veranderingen met zich mee, aangezien je ineens genoodzaakt was om een thuiswerkplek in te gaan richten. Ook was je ineens genoodzaakt om de juiste apparatuur te gebruiken om vanuit huis te werken.

Ben je op dit moment nog steeds op zoek naar de beste laptop voor thuiswerken? Dan ben je in dit artikel in ieder geval aan het juiste adres. Wij zijn namelijk op zoek gegaan naar de beste laptop voor thuiswerken, waarbij wij uiteindelijk uitgekomen zijn op de HP Probook 450. Dit is volgens ons de beste laptop voor thuiswerken, maar we hebben nog twee interessante varianten voor je gevonden.

Waar moet de beste laptop voor thuiswerken aan voldoen?

Ben je genoodzaakt om veel vanuit huis te gaan werken? Of heb je die keuze zelf gemaakt? Dan is het cruciaal om een laptop aan te schaffen waarmee je vanuit huis prima uit de voeten kan.

In onze ogen is het onder meer van belang dat de laptop super veilig is. Je moet misschien inloggen op de beschermde omgeving van jouw werkgever, waarbij jouw laptop absoluut de gewenste bescherming moet bieden. Kies daarom altijd voor een laptop die specifiek voor zakelijk gebruik ontworpen is, aangezien deze laptops vanuit Microsoft vaak extra beveiligingsmogelijkheden hebben gekregen.

Daarnaast moet de laptop ook groot genoeg zijn en afgestemd zijn op jouw werktaken. Moet je bijvoorbeeld regelmatig meerdere vensters naast elkaar open hebben staan? Kies dan voor een laptop met een groter beeldscherm; bijvoorbeeld 15 inch of 17 inch. Heb je een dergelijk groot beeldscherm echter niet nodig en werk je liever ook eens vanaf de bank? Dan kan je het beste kiezen voor een 13 inch laptop. In dit artikel vind je in ieder geval de beste 13 inch-, de beste 15 inch- en de beste 17 inch laptop voor thuiswerken terug!

Ook is het wenselijk dat de laptop robuust is, een prettig toetsenbord heeft, voldoende opslaggeheugen heeft, een uitgebreide garantie heeft en snel is. Je wilt tijdens het werken immers niet continue wachten op een laptop die nog aan het laden is. Mocht er onverhoopt iets aan de laptop kapot gaan, wil je uiteraard ook zo snel mogelijk weer over een werkende laptop beschikken. Mede daarom is het van belang om altijd te kiezen voor een laptop met een lange garantie.

Al met al zijn er zeker wel enkele eigenschappen die een laptop voor thuiswerken weten te onderscheiden. Mede daarom is het van essentieel belang dat je de juiste laptop voor thuisgebruik aan gaat schaffen, aangezien je daarmee jezelf van een perfect werkende laptop weet te voorzien. Maar, wat is nou de beste laptop voor thuiswerken? Zoals eerder in dit artikel al gesteld, zijn wij voor jou op onderzoek uitgegaan. Uiteindelijk hebben wij drie laptops weten te selecteren die aan nagenoeg al onze verwachtingen voldoen!

HP ProBook 450 G5

HP Probook 450 G7

Bij het uitzoeken van een laptop voor thuisgebruik is het belangrijk om goed naar het beeldschermdiagonaal te kijken. In dit geval hebben wij gekozen voor een beeldschermdiagonaal van 15 inch; dit is eigenlijk een gemiddelde afmeting en komt daardoor ongetwijfeld voor veel mensen prima van pas.

Deze laptop weet zich op enkele vlakken te onderscheiden. Zo is de laptop razendsnel opgestart, is de laptop robuust gebouwd, is het toetsenbord zeer comfortabel, heeft de laptop voldoende opslagruimte, heeft de laptop een lange garantie en is de laptop ook super veilig te noemen.

Deze veiligheid is onder meer te danken aan de vingerafdrukscanner en de infraroodcamera. Door deze features ben alleen jij in staat om de laptop te ontgrendelen. Ook wordt deze laptop standaard geleverd met een jaarabonnement van Norton 360 antivirus en krijg je maar liefst 3 jaar lang garantie. Mocht deze laptop onverhoopt kapot gaan, kan je altijd een beroep doen op de klantenservice van HP. Binnen één werkdag staat er al een monteur van HP bij je voor de deur om jouw laptop weer te herstellen. Ideaal!

Bekijk de Hp-probook


Lenovo Thinkbook 13s - 20RR003EMH

Lenovo Thinkbook

Gaat jouw voorkeur toch uit naar een kleinere laptop? Dan kan je wat ons betreft het beste kiezen voor deze thuiswerk laptop van Lenovo. Deze laptop is onwaarschijnlijk snel, is veilig te noemen, wordt geleverd inclusief een jaarabonnement van Norton 360 Antivirus, is bijzonder licht en ziet er ook nog eens stijlvol uit.

Het toetsenbord is bijzonder robuust; iets wat ook voor de andere onderdelen van deze laptop kent. De kans op een defect is daardoor een kleiner, waardoor je te allen tijde met veel plezier gebruik van deze laptop kunt maken. Wil je graag gebruik maken van deze laptop? Dat is alleen mogelijk met jouw vingerafdruk; de laptop is hierdoor niet toegankelijk voor andere mensen en dat is wel zo wenselijk met het oog op de veiligheid. Al met al een super, compacte, snelle en veilige laptop voor thuisgebruik!

Bekijk de Lenovo Thinkbook


HP 470 G7 Notebook 1920x1080 Intel

HP 470 G7 i5-8gb-256GB + 1TB

Heb jij behoefte aan een zo’n groot mogelijk beeldscherm? Is dat noodzakelijk voor jouw werkzaamheden of vind je het zelf een stuk aangenamer werken? Dan kan je het beste kiezen voor deze laptop van HP. Deze laptop werkt feilloos, is bijzonder robuust, is snel, is super veilig en wordt geleverd inclusief een 3-jarige garantie.

Tijdens deze garantieperiode ben je verzekerd van de perfecte service. Indien jouw laptop kapot gegaan is, staat er binnen één werkdag al een monteur van HP voor je deur. Je hoeft hierdoor niet al te lang zonder laptop te zitten.

Ook op het gebied van veiligheid, snelheid en robuustheid hebben wij niks aan te merken op deze laptop. Al met al de beste 17 inch laptop voor thuiswerken.

Bekijk de HP 470 G7 Notebook


Conclusie

Voor het thuiswerken heb je de keus uit behoorlijk veel laptops. Binnen het uitgebreide aanbod kunnen wij de HP Probook 450 absoluut aanraden. Echt een super prettige, snelle, veilige en betrouwbare laptop. Ook de lange garantieperiode is absoluut één van de belangrijkste voordelen van deze laptop!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in