Beste 17 inch laptop voor basisgebruik

Ben je op zoek naar de beste laptop voor basisgebruik? Dan is de keuze natuurlijk oneindig. Toch zijn er bepaalde laptops die goed aansluiten als je ze alleen wilt gebruiken voor basisgebruik. Met basisgebruik wordt over het algemeen internetten, tekstverwerken, foto’s bekijken en Films en series streamen bedoeld.

Omdat er veel verschillende laptops zijn die hieraan voldoen, is het vaak lastig om de perfecte laptop te vinden. Met dit blogbericht help ik je de perfecte laptop voor basisgebruik te vinden, waarbij je niet de hoofdprijs hoeft te betalen. Lees daarom zeker verder.

Acer-Aspire-3-A317-52-78NFAcer Aspire 3button
MSI-Creator-17M-A10SE-205NLMSI Creator 17Mbutton
Asus-VivoBook-17-D712DA-AU241TAsus VivoBook 17button
Acer Aspire 3 A317-52-78NF

1. Acer Aspire 3

Een van de meest verkochte laptops van dit moment is de Acer Aspire 3 . Deze laptop is geschikt voor alledaags gebruik en heeft zelfs voldoende capaciteit om je favoriete films en series te kijken. Dat maakt dat deze laptop een goede laptop is voor basisgebruik. De Acer Aspire 3 is voorzien van een Intel Core I7 processor en heeft 8 GB Intern geheugen.

Dat maakt dat deze laptop in vergelijking tot andere laptops in dezelfde klasse een stuk sneller is. Ook is deze laptop voorzien van een Full -HD scherm waardoor jij je favoriete films en series in hoge resolutie kunt bekijken. Tevens is het goed om te weten dat deze laptop is voorzien van een 17,3 inch scherm. Dat is net even wat fijner werken dan een extreem klein beeldscherm.

Voor basisgebruik is een SSD Schijf van 256 GB over het algemeen voldoende. Toch heeft deze laptop maar liefst 512 GB SSD Opslag. Daarmee heb je ruim voldoende opslagcapaciteit voor het hele gezin.

Dankzij de opslagcapaciteit, de I7 Processor en het werkgeheugen, is het met deze laptop ook mogelijk om foto’s en video’s te bewerken en gaat multitasken zonder problemen.

Voordelen:
De Acer Aspire 3 is een echte familie laptop en daardoor geschikt voor het hele gezin.

De laptop is snel genoeg om ook video’s en foto’s te bewerken zonder dat de laptop traag wordt.

Nadelen:
De laptop is een zwaargewicht.

De laptop is door het 17 inch beeldscherm niet gemakkelijk mee te nemen.

Bekijk de Acer Aspire 3


MSI Creator 17M A10SE-205NL

2. MSI Creator 17M

MSI, een merk dat bij mij altijd erg goed valt en een laptop waarmee ik altijd wel mee uit de voeten kon. Het maakt niet uit welke programma’s je wilt draaien, een MSI Laptop is bijna altijd overal toe in staat. Een van de grote voordelen van de MSI Creator is dat het gebruik maakt van een NVIDIA Geforce. In dit geval de RTX 2060.

De videokaart in combinatie met een I7 Processor en ook nog een 16 GB intern geheugen maakt het met deze laptop zelfs mogelijk om de nieuwste games te spelen. Zo is er voor het hele gezin inclusief de kids een goede laptop beschikbaar. De laptop heeft uiteraard een Full-HD Beeldscherm waardoor je ook films en Series op hoge resolutie kunt bekijken.

Als kers op de taart beschikt de laptop ook nog eens over een 1000 GB (1 TB) SSD Schijf, waardoor je niet alleen gigantisch veel opslagruimte hebt, maar je laptop ook nog eens binnen enkele seconden opstart.

Ook is bij deze laptop Multitasken geen enkel probleem en kun je rustig 5 dingen tegelijk doen zonder dat de laptop langzaam wordt.

Voordelen:
Extreem snel dankzij de Videokaart, de processor en het interne geheugen.

Ook geschikt om mee te gamen

1000 GB SSD Opslag

Nadelen:
Een 17 inch laptop is eigenlijk net te groot om mee te nemen

De batterij van de laptop gaat ongeveer 5 a 6 uur mee.

Bekijk de MSI Creator 17M


Asus VivoBook 17 D712DA-AU241T

3. Asus VivoBook 17

Als je de laptop wilt gebruiken voor basisgebruik, zit je met een Asus Vivobook eigenlijk altijd goed. Deze laptops zijn altijd snel genoeg om meerdere programma’s tegelijk te draaien, zijn uiterst geschikt voor het kijken van je Favoriete films en series en zijn over het algemeen nog best snel.

De Asus VivoBook 17 is een laptop dat voorzien is van een 17 inch Full-HD scherm. Als processor is er bij deze laptop gekozen voor een AMD Ryzen 5 processor dat ook bij steeds meer Gamers in de smaakt valt.

Daarnaast beschikt deze laptop over 8 GB intern geheugen en heeft de laptop 512 GB SSD Opslag. Dat is voldoende om al je foto’s en video’s op te slaan en te bekijken. Voor het bewerken van Foto’s en video’s wordt een snellere laptop aangeraden, maar in de praktijk werkt het met deze laptop ook.

Voordelen:
De laptop is geschikt voor het hele gezin

Bewerken van Video’s en foto’s mogelijk

Full HD Scherm (17 Inch)

Nadelen:
Batterij van de laptop gaat veel minder lang mee dan vergelijkbare modellen (tussen de 4 en 5 uur bij intensief gebruik)

Bekijk de Asus VivoBook 17


Acer-Aspire-3-A317-52-78NFAcer Aspire 3button
MSI-Creator-17M-A10SE-205NLMSI Creator 17Mbutton
Asus-VivoBook-17-D712DA-AU241TAsus VivoBook 17button

Conclusie, wat is de beste keuze

Als je op zoek bent naar een geschikte laptop voor basisgebruik, heb je natuurlijk ook ruime keuze. Hoewel je voor basisgebruik niet de beste laptop nodig hebt, is het wel een goed idee om te investeren in een laptop waarbij de capaciteiten wat hoger zijn. Dat zal ervoor zorgen dat je langer met de laptop kunt doen voordat je een nieuwe laptop hoeft aan te schaffen.

Van de 3 laptops die we hier hebben laten zien, is de MSI Creator 17M de beste keuze voor het hele gezin. De laptop is zowel geschikt voor basisgebruik, als voor het gamen. Zo heb je een laptop voor het hele gezin. Daarnaast is het ook goed om een snellere laptop aan te schaffen omdat laptops snel verouderen.

Met de MSI Creator 17M hoef je niet meer na te denken over welke dingen je wel en niet kunt met een laptop. Alles dat jij je kunt wensen is mogelijk.

Heb je een kleiner budget? Dan kun je op Gamen na met de Acer Aspire 3 ook alle kanten op.

Wist je dat Coolblue steeds een nieuwe top 10 beste laptops maakt? De top 10 beste laptops van Coolblue kun je vinden op deze pagina top 10 beste laptops van coolblue.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in