Beste HP laptop? Top 3 beste koop

Beste HP laptop kopen? Dan heb je natuurlijk veel keuze in de verschillende laptops. Een van de beste laptop merken van dit moment is HP. Het is dus over het algemeen een goed idee om een HP laptop aan te schaffen.

HP Staat voor Hewlett-Packard en is al jaren een bekend computer en laptop merk. Over de kwaliteit van deze laptops zijn de meeste mensen wel te spreken en tevens krijg je waar voor je geld als je kiest voor een HP.

Maar ook als je gaat voor een HP Laptop heb je tegenwoordig ontzettend veel keuze. In dit blogbericht help ik je die keuze te beperken, zodat je snel en makkelijk de beste laptop van HP kunt kiezen. Om je direct verder te helpen heb ik een top 3 van de beste HP laptops samengesteld. Al deze 3 laptops raad ik van harte aan om aan te schaffen. Je zal er geen spijt van krijgen.

HP Pavilion 15-cw1947nd

HP Pavilion 15-cw1947nd

Een van de uitvoeringen van de HP is de Pavilion. De HP Pavilion staat in de top 10 meest verkochte HP laptops en krijgt op vrijwel alle bekeken websites minimaal een 8 van de 10 sterren. HP Pavilion 15-cw1947nd is een krachtige laptop, voorzien van een Quadcore processor(2,1 GHZ). Daarnaast beschikt de laptop over 8 GB intern geheugen waarmee je gemakkelijk je dagelijkse werkzaamheden kunt doen en tevens series kijken op je laptop.

Waar je bij de meeste laptops al snel een tekort aan opslag hebt, heb je daar met de HP Pavilion 15-cw1947nd totaal geen last van. Deze laptop is namelijk voorzien van een 256 GB SSD- Schijf waarmee je ruim voldoende opslag hebt.

De laptop is naast dat het behoorlijk uitgebreid is, ook nog eens voordelig in aanschaf. Dat maakt dat de laptop een goede prijs-kwaliteit heeft.

Voordelen:

– Deze laptop is voorzien van een verlichte toetsenbord, dit is fijn als het al wat donker begint te worden en je nog wat werk moet typen.

– De laptop is sneller dan de gemiddelde laptop en is prima geschikt voor multitasken.

Nadelen:

– De 256 GB opslag is ruim voldoende als je de laptop gebruikt voor dagelijks gebruik, maar niet voldoende als je wilt werken met foto/videobewerkingsprogramma’s

Bekijk de HP Pavilion 15-cw1947nd


HP 15s-fq1968nd

HP 15s-fq1968nd

Een andere HP laptop die met regelmaat verkocht wordt is de HP 15s-fq1968nd. Deze laptop staat vooral bekend om haar snelheid. Met deze laptop is multitasken geen enkel probleem. Ook is een van de grote voordelen dat het scherm mat is.

Dat zorgt ervoor dat je geen last hebt van de zon als je de laptop ook buiten wilt gebruiken. De laptop is voorzien van een Intel Core I5 Processor, in combinatie met 8 GB intern geheugen. In tegenstelling tot de HP Pavilion 15-cw1947nd  heeft de HP 15s-fq1968nd maar liefst 512 GB intern SSD Geheugen.

De SSD Schijf zorgt er ook voor dat de laptop binnen enkele seconden klaar is voor gebruik en slaat op waar je gebleven bent. Deze laptop is zeer geschikt voor Films kijken in Full HD, Internetten, E-mailen, tekstverwerken en studie.

Voordelen:

– Langere accuduur dan de gemiddelde HP Laptop. De accu van deze laptop gaat namelijk ruim 10 uur mee.

– Naast een lange accuduur is deze laptop ook nog eens voorzien van een de HP Fast Charge technologie, waardoor je laptop tot 50% kan opladen in 45 minuten. Zo is je laptop snel weer klaar voor gebruik.

Nadelen:

– De laptop is wel snel, maar niet snel genoeg voor zware programma’s. Zo is het bewerken van Foto’s en video’s niet mogelijk met deze laptop in verband met de capaciteit van de laptop.

Bekijk de HP 15s-fq1968nd


HP 17-ca1971nd

HP 17-ca1971nd

Als laatste is er ook nog de HP 17-ca1971nd. Deze laptop is in tegenstelling tot de andere twee laptops voorzien van een 17 inch scherm. Als je het mij vraagt is de HP 17-ca1971nd Absoluut de beste keuze als je op zoek bent naar een snelle laptop die voor meerdere doeleinden gebruikt gaat worden.

Deze laptop is voorzien van een AMD Ryzen 5 processor. Dat maakt de laptop behoorlijk snel. Helemaal omdat deze laptop ook nog eens voorzien is van 16 GB intern werkgeheugen. Met deze laptop heb je ook meer dan voldoende ruimte om gegevens en bestanden op te slaan.

De laptop is namelijk voorzien van een 512 GB SSD- schijf. Het mooie aan de SSD Schijf is dat je niet hoeft te wachten tot je laptop is opgestart omdat de laptop precies onthoudt waar je gebleven bent. Zo kun je razendsnel verder met je werkzaamheden. De batterij van deze laptop gaat ongeveer 8 uur mee. Dat is voldoende voor een gehele school/werk dag.

Voordelen:

– Razend snel door de goede combinatie van een AMD Ryzen 5 Processor en 16 GB Intern geheugen. Van een trage/haperende laptop zal je geen last hebben.

– Grote opslag capaciteit in combinatie met een SSD Opslag. Zo en veel opslag en een laptop dat direct voor je klaar staat.

Nadelen:

– In tegenstelling tot veel andere laptops beschikt deze laptop over een HD resolutie. Hierdoor is de kwaliteit van het beeld een stuk minder dan wanneer je zou kiezen voor een Full HD Scherm. Helemaal als je Full HD Gewend bent, ga je het verschil wel merken.

Bekijk de HP 17-ca1971nd

Conclusie: beste HP laptop

In dit blogbericht hebben we naar ons inzicht de 3 beste laptops van HP met je gedeeld. Al deze laptops raden we van harte aan om aan te schaffen en zijn allemaal prima geschikt om te gebruiken voor dagelijks gebruik. De laptop die in deze top 3 het beste is gebleken is de HP 17-ca1971nd. Wat vooral prettig is aan deze laptop is dat het voorzien is van een 17 inch scherm. Ondanks dat het geen full-HD scherm is, is dat totaal niet storend. Daarnaast is de laptop ook een stuk sneller dan de andere twee laptops in de top 3. Dat komt vooral door de AMD Ryzen 5 Processor in combinatie met de 16 GB Intern geheugen.

Tip: Bekijk ook onze top 3 van de beste Asus laptop

Plaats een reactie