De beste Coolblue wasmachine

Beste Coolblue wasmachine ? Ben jij op zoek naar een nieuwe wasmachine? Dan zul je er al snel achter komen dat het iets is dat je niet zomaar koopt. Ze kunnen namelijk vrij duur zijn en daarnaast zijn er factoren waarop je moet letten, zodat je zeker weet dat je tevreden zult zijn over je aankoop. Ook belangrijk om over na te denken, is de vraag: waar koop je de wasmachine?

Niet iedere aanbieder heeft namelijk dezelfde service, producten en prijzen. Als je zeker wilt weten dat je jouw wasmachine koopt bij een betrouwbare aanbieder, dan zit je bij Coolblue altijd goed. Daarom staat dit artikel in het teken van de beste Coolblue wasmachine. Uiteindelijk maak je kennis met een aantal geselecteerde wasmachines, zodat jij maar weinig onderzoek hoeft te doen in de zoektocht naar jouw nieuwe wasmachine!

Wat is volgens ons de beste Coolblue wasmachine?

Het is goed te begrijpen als je niet superveel verstand hebt van wasmachines. Bepalen of zo’n machine wel of niet goed is, is dan vaak lastig. Gelukkig kan je daar hieronder achter komen, waardoor jij precies weet wat een wasmachine goed maakt!

1. Miele WWR 760 WPS PowerWash 2.0 & TwinDos

miele_wwr_760_wps_powerwash_20_&_twindos

De eerste wasmachine van de lijst is deze van Miele. Dit merk staat sowieso al bekend om hun kwalitatief sterke producten, en ook met dit product wordt de plank niet misgeslagen. Kies je voor deze wasmachine, dan haal je zeker weten een topper in huis!

Het grootste voordeel van deze Coolblue wasmachine, is het energielabel. Het apparaat krijgt een A, wat erg goed is. Dat komt mede door de Powerwash 2.0. Daarmee bespaar je zowel energie als water, doordat er water op jouw was wordt gesproeid van bovenaf.

Wat er nog meer een groot voordeel is aan deze wasmachine, is de WiFiConn@ct. Daarmee heb jij de mogelijkheid om je telefoon te verbinden met het apparaat, waardoor je het van een afstand kunt besturen. Een ander voordeel dat het zeker waard is om te benoemen, is de TwinDos. Dit zorgt ervoor dat het wasmiddel automatisch wordt gedoseerd. Hierdoor blijft het wasgoed langer mooi.

Kijken we naar de nadelen, dan zijn we vrij snel klaar. Het enige nadeel van deze fantastische wasmachine is dat hij niet beschikt over extra trommelverlichting, waardoor hij extra goed zichtbaar is in het donker.

Bekijk deze wasmachine bij Coolblue


2. Samsung WW90T534AAW Autodose

samsung_ww90t534aaw_autodose

De tweede op de lijst, is er eentje van het merk Samsung. Wederom een merk dat over het algemeen zijn zaakjes goed voor elkaar heeft, zo ook bij deze wasmachine. Het apparaat beschikt over een ruime trommel en een vulgewicht van 9 kilogram. Daarmee kan je grote ladingen in één keer wassen. Verder beschikt het apparaat over een aantal handige functies.

Een van die functies is Autodose. Je wasmiddel en wasverzachter worden dan automatisch gedoseerd. Ook beschikt deze wasmachine van Coolblue over Steam Wash. Hiermee was je extra hygiënisch, doordat allergenen en bacteriën worden verwijderd met behulp van stoom. Dit alles doet het apparaat enorm energievriendelijk. Hij heeft namelijk een A-energielabel. Tenslotte heeft de wasmachine een ruime trommelinhoud van 9 kilogram.

Nadeel van de wasmachine, is dat hij niet beschikt over AdWash. Dat wil zeggen: je kunt geen was meer toevoegen als het wasprogramma al is gestart. Ook is er geen QuickDrive functie, die ervoor kan zorgen dat jou was tot wel twee keer sneller klaar is.

Bekijk deze wasmachine bij Coolblue


 3. AEG L7FE794CBS ProSteam

aeg_prosteam_wasmachine

We gaan verder met deze fraaie wasmachine van het merk AEG. Ook deze heeft zijn plekje in de lijst meer dan verdiend. Het is een wasmachine die je alles biedt wat je maar kan wensen. Hij is relatief stil, heeft een grote trommelinhoud en beschikt over een aantal handige functies. Daarnaast is het apparaat ook nog eens erg zuinig en krijgt hij het energielabel A.

Een groot voordeel van deze machine, is de ProSense beladingssensor. Deze kan de programmaduur aanpassen naar de hoeveelheid was. De ProSteam functie is eveneens enorm handig. Daarmee fris je jouw kleding op en heb je minder strijkwerk.

Als we dan gaan kijken naar de nadelen, zijn dat er niet zoveel. Het enige nadeel dat het waard is om te benoemen, is dat de wasmachine niet beschikt over ÖkoMix technologie. Deze moet er namelijk voor zorgen dat het wasmiddel gelijkmatig wordt verdeeld.

Bekijk deze wasmachine bij Coolblue


4. Bosch WAU28R70NL

bosch_wau28r70nl

De volgende en tevens laatste Coolblue wasmachine op het lijstje, is er eentje van Bosch. Dit is een ruimtelijke, stille wasmachine die vooral geschikt is voor huishoudens van twee personen. Dankzij de grote ruimte kan je jouw dagelijkse wasjes draaien, maar ook grote ladingen in één keer. Doordat de wasmachine ook vrij stil is, kan je hem gerust dicht bij de woonkamer plaatsen.

Groot voordeel van deze wasmachine van Bosch, is de Speedperfect optie. Op die manier kan je razendsnel een wasje draaien: tot wel 65% sneller, zonder dat dit ten koste gaat van het resultaat.

Verder beschikt de wasmachine over een vulgewicht van 9 kilogram. Daardoor heb je de mogelijkheid om ook een flinke lading aan beddengoed in één keer te wassen. Daar komt nog bij dat het wassen relatief energievriendelijk gebeurt. De wasmachine krijgt een energielabel met de letter C.

Hoewel ook dit een topapparaat is, is het jammer dat deze wasmachine niet beschikt over een functie om het wasmiddel automatisch te doseren. Ook beschikt hij niet over een AllergyPlus programma, dat ervoor zorgt dat bijvoorbeeld dierenhaar of pollen uit de kleding wordt verwijderd.

Bekijk deze wasmachine bij Coolblue


Wat verstaan wij onder een goede wasmachine?

Ga je op zoek naar een wasmachine, dan koop je er waarschijnlijk niet zomaar eentje. Het is een dure aankoop, en daarom wil je zeker weten dat de aankoop het waard is. Later in het artikel zullen we gaan kijken naar een aantal belangrijke factoren, maar eerst even een blik op wat een wasmachine goed maakt.

Het belangrijkste is natuurlijk de prijs-kwaliteitverhouding. Een wasmachine kan dan wel duur zijn, maar dat wil niet direct zeggen dat hij het geld waard is. Laat de prijs dus niet leidend zijn.

Een wasmachine is goed als de was er schoon uitkomt. Dat klinkt natuurlijk logisch, want vrijwel iedere wasmachine voldoet daaraan. Echter, een wasmachine wordt beter van de hoeveelheid handige functies, het gebruiksgemak, de mate van geluid enzovoort. Zoals gezegd, ontdek je later in het artikel waar je op moet letten bij de aanschaf van een wasmachine.

Waarom bij Coolblue wasmachines kopen?

Je denkt natuurlijk bij jezelf: allemaal leuk en aardig, maar er zijn zoveel aanbieders, dus waarom moet ik een wasmachine bij Coolblue kopen? Hieronder lees je de voordelen waar je mee te maken krijgt als je daar jouw wasmachine koopt.

  • Coolblue is erg klantgericht en beschikt daarom over een geweldige klantenservice. Heb je een vraag of klacht, dan kan je vrijwel altijd bij ze terecht.
  • Coolblue staat garant voor kwaliteit. Er worden niet zomaar producten aangeprezen als deze niet voldoen aan alle kwaliteitseisen.
  • Heb je moeite met het uitkiezen van een bepaald product? Ook daar kan Coolblue je bij helpen. Maak bijvoorbeeld gebruik van de Coolblue keuzehulp.
  • Koop je een Coolblue wasmachine, dan komen ze deze niet alleen bij jou thuisbrengen, maar ook installeren. Het product wordt naar de gewenste plek getild en daar aangesloten. Deze service kan aan de bestelling toe worden gevoegd in het bestelproces.

Waar moet je op letten bij het kopen van een wasmachine?

Een wasmachine is voor veel mensen een dure aankoop. Het is daarom een goed idee om eerst even wat onderzoek te doen, alvorens je er eentje in huis haalt. Doe je dit niet, dan is de kans een stuk groter dat je ontevreden gaat zijn over de aankoop. Hieronder kan je een overzicht vinden van de belangrijkste factoren om op te letten bij de aanschaf van een Coolblue wasmachine.

Vulgewicht

De eerste belangrijke factor is het vulgewicht. Dit geeft aan hoeveel kilogram wasgoed je in de wasmachine kunt plaatsen. Welk vulgewicht jij nodig hebt, is afhankelijk van de grootte van je huishouden. Een groot huishouden heeft namelijk relatief veel vulgewicht nodig, terwijl een klein huishouden meestal wel wegkomt met wat minder. Bestaat je huishouden uit één of twee personen, dan is een vulgewicht van 7 kilogram vaak al voldoende. 8 kilogram is aan te raden voor een gezin van drie tot vijf personen en voor een gezin met meer dan vijf personen is een vulgewicht van 9 kilogram de beste optie.

Waskwaliteit

Kwaliteit is natuurlijk belangrijk en daarom nemen we de waskwaliteit ook zeker mee in het lijstje van factoren. Deze factor is namelijk bepalend voor hoe je was uit de machine komt. Heb je een wasmachine met goede waskwaliteit, dan blijft je wasgoed langer mooi en komt er geen muffe lucht in de machine of het wasgoed.

Geluidsniveau

Het kan erg storend zijn als het geluid van een wasmachine overheersend aanwezig is in een kamer. Er zijn wasmachines die luidruchtig zijn, maar ook machines die wat rustiger zijn qua geluid. Heb je jouw wasmachine staan op een plek waar je het toch niet hoort, dan kan je deze factor natuurlijk gewoon negeren. Hecht jij wél waarde aan hoeveel herrie een wasmachine maakt, dan is dit wel degelijk een factor om rekening mee te houden.

Energieverbruik

Verder is het energieverbruik van een wasmachine belangrijk om op te letten. De ene machine is namelijk wat zuiniger dan de ander. Hoe zuinig een wasmachine is, kan je meestal zien aan het energielabel. Daarop staan dan de letters A tot en met G. Daarbij is A het beste en een apparaat met het label G verbruikt het meest. Tegenwoordig zijn er ook de labels A+, A++, of zelfs A+++. Deze zijn het meest zuinig van allemaal. Hoe meer plusjes, hoe beter.

Slimme wasmachines

Waar je ook een blik op zou kunnen werpen bij de aanschaf van een wasmachine van Coolblue, is of het gaat om een slimme wasmachine. Maar wat verstaan we daar eigenlijk onder? Een slimme wasmachine maakt het wassen simpeler en sneller dankzij speciale technieken. Je kan dan bijvoorbeeld denken aan automatische dosering van wasmiddel. Zo gebruik je altijd precies genoeg en blijft je kleding langer mooi. Ook kan je bij sommige slimme wasmachines nog extra was toevoegen, als het programma al bezig is. Verder kan je denken aan een stoomfunctie die kreukels vermindert of het bedienen van de wasmachine op afstand.

Het is te begrijpen dat het maken van een keuze erg lastig is. Ook het onderzoek doen naar een product – in dit geval een wasmachine – kan veel tijd in beslag nemen. Om je hierbij te helpen, hebben wij hieronder een selectie gemaakt. Bij deze wasmachines van Coolblue weet je zeker dat je te maken hebt met een goed product!

Haal jij ook een Coolblue wasmachine in huis?

Inmiddels heb je het einde bereikt van dit artikel. We hebben daarin uitgebreid gekeken naar de beste Coolblue wasmachines. Zo weet je nu wat een wasmachine goed maakt en heb je kennisgemaakt met een selectie wasmachines. Verder ben je op de hoogte van zaken waar je op kunt letten als je op zoek bent naar een nieuwe machine.

Ben jij op zoek naar een nieuwe wasmachine? Neem dan zeker even een kijkje bij de geselecteerde Coolblue wasmachines uit dit artikel en geniet van je ultraschone was!

Wil je toch een ander merk of type? Bekijk dan de Top 10 best verkochte coolblue wasmachines.