We maken allemaal gebruik van behoorlijk wat elektronica. Het gaat hierbij om veel verschillende apparaten. Een voorbeeld van een apparaat dat we allemaal veel gebruiken is de laptop.

We zijn altijd op zoek naar de beste deals voor alles en dus ook voor de laptops die we gebruiken.

Coolblue Laptop Black Friday Deals 2022

Tijdens Black Friday zul je bij Coolblue kunnen profiteren van de nodige deals. Zo zullen er ook veel laptops & Pc’s in de aanbieding zijn. In sommige gevallen is er dan sprake van een flinke korting. Over het percentage korting in 2022 is op dit moment nog niets duidelijk. Wel is de afgelopen jaren gebleken dat je tijdens Black Friday bij Coolblue aan het juiste adres bent. Ze weten namelijk ieder jaar weer scherp geprijsde artikelen aan te bieden met een flinke korting. Het is dus zeker de moeite waard om er even een kijkje te nemen tijdens de aankomende Black Friday. Wie weet tik je er nog een leuke laptop op de kop.

BEKIJK DEALS

Bol.com Laptop Black Friday Deals 2022

De kans is zeer groot dat je ook bij Bol.com weer te maken gaat krijgen met Black Friday. Ze kunnen gedurende deze periode natuurlijk niet achterblijven bij de concurrentie. Het ligt dan ook in de lijn der verwachting dat je hier ook weer de nodige goede deals zult aantreffen. De voorgaande jaren was er iedere dag sprake van een andere productcategorie die aan bod kwam. Of dat dit jaar weer zo is, is nog even afwachten. Je kan er in ieder geval wel vanuit gaan dat je er ook dit jaar weer een laptop kunt kopen met flink wat korting.

BEKIJK DEALS

MediaMarkt Laptop Black Friday Deals 2022

MediaMarkt is een vrij groot concern en is daarom ook altijd actief als het gaat om Black Friday. Ook hier zul je de nodige producten met een flink lagere prijs aantreffen. Zo ook laptops. Er is niet een duidelijk kortingspercentage, want het zal verschillen per product hoeveel korting je krijgt. Dit is in de afgelopen jaren namelijk zo gebleken. Het is niet te verwachten dat dit gaat veranderen bij MediaMarkt. Vergeet tijdens Black Friday in ieder geval niet een bezoekje te brengen aan een winkel van MediaMarkt of de webshop. Je gaat er namelijk flink veel goede deals tegenkomen. Dit mag je absoluut niet missen.

BEKIJK DEALS

BCC Laptop Black Friday Deals 2022

BCC is een ander groot concern met de nodige winkels verspreid door heel Nederland. Black Friday is ook voor BCC geen vreemd gebeuren. Ze blijven niet achter en doen net zoals alle andere winkels vrolijk mee met het flink afprijzen van hun producten. Het is nog niet volledig duidelijk hoeveel korting je precies gaat krijgen op ieder product. Een flinke korting kan je in ieder geval wel verwachten. De korting kan namelijk oplopen tot maar liefst 40 procent. Met zoveel korting kan je vast wel een leuke laptop aanschaffen bij BCC. Neem er dan ook zeker een kijkje en ontdek een leuke deal.

BEKIJK DEALS

Alternate Laptop Black Friday Deals 2022

Alternate is misschien voor sommigen wat minder bekend, maar niets is minder waar. Het aanbod van deze winkel is zo groot dat het één van de grootste online aanbieders in Europa is geworden. Ook tijdens Black Friday zijn ze actief en bieden ze veel producten aan met veel korting. Hoeveel de korting dit jaar precies gaat zijn is nog niet duidelijk. Als we naar de vorige jaren gaan kijken dan kunnen we in ieder geval één ding concluderen: er gaan flink veel producten afgeprijsd worden en dat ook met een flinke korting. Een laptop kopen bij Alternate tijdens Black Friday is dus absoluut geen slecht idee.

BEKIJK DEALS

Wat is Black Friday?

Black Friday was in eerste instantie een groot fenomeen in de Verenigde Staten. De laatste jaren is dit echter behoorlijk veranderd. Het is nu namelijk over de hele wereld een grote bezigheid. Tijdens Black Friday zijn er namelijk veel producten behoorlijk afgeprijsd. Dit is dan ook eigenlijk het ideale moment om bepaalde producten te kopen. Je betaalt er dan namelijk aanzienlijk minder geld voor dan normaal. In de Verenigde Staten wordt Black Friday ook wel gezien als de opening voor het moment om te gaan beginnen met aankopen doen voor de Kerstdagen. Ook in Nederland zullen er weer de nodige bedrijven meedoen met het afprijzen van hun producten. Profiteer dus van veel korting dit jaar met Black Friday.

Wanneer is Black Friday in 2022?

Traditiegetrouw valt Black Friday altijd op de dag na Thanksgiving. Dit feest wordt altijd gevierd op de vierde donderdag van november. Je kan daardoor ieder jaar al invullen wanneer het Black Friday is. In 2022 valt Black Friday op vrijdag 25 november. Schrijf de datum maar vast in je agenda, want het belooft weer een groot festijn te worden met flinke kortingen.

Hoelang duurt Black Friday in 2022?

In principe is Black Friday maar één dag. Het heet niet voor niets Black Friday, oftewel Zwarte Vrijdag. Bedrijven nemen het echter niet zo nauw met de benaming voor dit fenomeen. Veelal zal het zo zijn dat je meerdere dagen kan profiteren van flinke kortingen. In sommige gevallen kan het zelfs gaan om een hele week. Het helpt ook wel mee dat Cyber Monday altijd na het weekend van Black Friday komt. Dan zijn er namelijk ook weer veel producten in de aanbieding. Waarschijnlijk is dit ook een reden dat veel bedrijven langer korting aanbieden dan slechts één dag.

Conclusie

Tijdens Black Friday kan je dus genieten van veel korting op veel producten. Ook in 2022 zal dit weer het geval zijn. Het is te verwachten dat veel bedrijven weer mee gaan doen aan dit fenomeen. Momenteel is het nog niet bekend hoeveel korting je precies kan krijgen. Dit zal per winkel verschillen en per winkel zal het ook weer per product verschillen. Als je nog een goede laptop wilt kopen is het zeker verstandig om nog even te wachten. Je koopt de laptop dan namelijk voor veel minder geld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in