Acer Nitro N50-600 I92060-06 gaming pc

De Acer Nitro N50 is een krachtige gaming pc. Wat direct opvalt is het prachtige ontwerp. Passend bij de indrukwekkende prestaties die deze gaming pc levert. Op deze gaming pc kun je probleemloos de nieuwste games spelen. Ook zijn haperingen verleden tijd. Waarbij de Intel Core i7 processor zorgt voor voldoende rekenkracht.

Acer Nitro N50Zorgt de 16 GB DDR4 interne werkgeheugen dat alles snel geladen zal worden. Met de Nvidia Geforce grafische kaart kun je de nieuwste games, maar ook games van de toekomst probleemloos uitvoeren. Vraag jij je af of je voldoende opslag beschikbaar hebt? Deze computer heeft maar liefst 2500 GB opslag voor al je game resultaten.

Deze computer is een absolute topper in zijn klasse. Je speelt hier zonder problemen de nieuwste games op af. Een game ervaring die je niet wilt missen met verbluffende prestaties. Die allemaal worden mogelijk gemaakt dankzij de Intel Core i7 processor. Die zorgt voor absolute rekenkracht wanneer je dit echt nodig hebt. Samen met de supersnelle 16 GB DDR4 interne werkgeheugen is laden, verwerken of spelen van games nooit meer een probleem.

De grafische kaart van deze Acer Nitro gaming computer mogen wij zeker niet vergeten. De zeer krachtige Nvidia Geforce RTX 2060 levert bijzonder grafische prestaties. Dat is mogelijk dankzij de 6GB aan grafisch geheugen. Op deze grafische kaart sluit je gemakkelijk een of meerdere monitoren of tv aan. Dat is mogelijk dankzij de drie Display poorten, HDMI uitgang.

Het opslaan van game resultaten, creativiteit of spellen is vanaf nu nooit meer een probleem. Deze gaming computer van Acer is uitgerust met een supersnelle 512 SSD schijf, waarmee je de computer in enkele seconden kunt opstarten, games of applicaties draait. Daarnaast heeft deze Acer Nitro een tweede schijf met maar liefst 2000 GB opslag (2 TB) voor overige gegevens.

Ook aan goed geluid is natuurlijk gedacht. Op deze computer sluit je in een handomdraai jouw speakers aan voor klank helder geluid. Dat zorgt voor een optimale beleving van elke game die jij wil spelen.

Deze gaming pc is geschikt voor de veeleisende gamer onder ons. De gamer die absolute snelheid belangrijk vind. Op zoek is naar verbluffende grafische prestaties. Maar vooral de komende jaren verzekerd wil zijn dat games gespeeld kunnen worden. Want op deze computer speel je elke game zonder een enkele hapering.

Inhoudsopgave

Besturingssysteem Acer Nitro

Deze computer draait op Windows 10. Waardoor je kunt werken in je eigen vertrouwde omgeving met elke Windows applicatie of game die je wilt. Heb je een account bij Microsoft, live of outlook? Dan kun je jouw profiel binnen enkele klikken importeren met de supersnelle netwerkkaart. Zo kun je snel van jouw gaming computer genieten.

Plaats een reactie