Voor veel mensen is het spelen van games een moment van ontspanning. Je kan jezelf even afsluiten van de rest van de wereld en verdwijnen in de virtuele wereld van het spel dat je op dat moment speelt. Een populair spel, waar inmiddels ook al diverse uitgaven van zijn, dat jarenlang al door vele mensen wereldwijd gespeeld wordt is de SIMS. In dit spel kan je een virtueel karakter maken en met dit karakter beleef je eigenlijk gewoon het dagelijkse leven, maar dan in een virtuele omgeving.

Hoewel dit spel gespeeld kan worden op allerlei platformen, is ongetwijfeld het meest gebruikte platform om dit spel te spelen de PC. Om te kunnen gamen op de PC moet de PC natuurlijk wel voldoen aan enkele eisen. Je zit er natuurlijk niet op te wachten dat tijdens het gamen ineens je computer crasht en je al je voortgang kwijt bent.

Aangezien er op zijn zachtst gezegd veel computers en laptops te koop zijn kan het lastig zijn om de geschikte computer of laptop te vinden. Hiervoor is dit artikel. In dit artikel staan drie computers die geschikt zijn om op te gamen en waarop jij jezelf kunt vermaken met het leuke spelletje de SIMS. Heb je liever een laptop voor sims 4 te spelen?

Verkrijgbaar bij

bol.com

Verkrijgbaar bij

bol.com

Verkrijgbaar bij

bol.com

Sims 4 aanbevolen systeemvereisten

prossesor

MINIMALE SYSTEEMEISEN Bron. ea.com

 • BESTURINGSSYSTEEM: 64-bit vereist. Windows 7 (SP1), Windows 8, Windows 8.1 of Windows 10
 • PROCESSOR: 1.8 GHz Intel Core 2 Duo, AMD Athlon 64 Dual-Core 4000+ of gelijkwaardig (Voor computergames met ingebouwde chipsets heeft de game minstens het volgende nodig: 2.0 GHz Intel Core 2 Duo, 2.0 GHz AMD Turion 64 X2 TL-62 of gelijkwaardig)
 • RAM: ten minste 4 GB RAM
 • DISKSPELER: DVD ROM-speler is enkel voor installatie vereist
 • HARDE SCHIJF: minimaal 15 GB vrije ruimte met minstens 1 GB aanvullende vrije ruimte voor aangepast materiaal en opgeslagen spelbestanden
 • VIDEO: 128 MB aan Video RAM en ondersteuning voor Pixel Shader 3.0. Ondersteunde videokaarten: NVIDIA GeForce 6600 of beter, ATI Radeon X1300 of beter, Intel GMA X4500 of beter
 • DIRECTX: DirectX 9.0.10 en 9.01.11 compatibele geluidskaart
 • INVOER: toetsenbord en muis
 • ONLINE VEREISTEN: internetverbinding vereist voor product activering.

AANBEVOLEN SPECIFICATIES:

 • Besturingssysteem: 64-bit Windows 7, 8, 8.1 of 10
 • PROCESSOR: Intel Core i5 of sneller, AMD Athlon X4
 • VIDEOKAART: NVIDIA GTX 650 of beter
 • GEHEUGEN: 4 GB RAM
 • HARDE SCHIJF: 18 GB beschikbare ruimte

Beste Sims computer – top 3

Als jij nou een liefhebber bent van gamen, maar nog geen idee hebt welke computer je moet kopen dan is onderstaande lijst echt iets voor jou. Lees snel verder en wie weet kan je de computer vinden die jij al zo lang zoekt.

Lenovo IdeaCentre G5 14IMB05

Lenovo IdeaCentre G5 14IMB05 90N900BFMH

Deze computer van Lenovo is ideaal voor het spelen van games. Dankzij de videokaart in deze computer kan je spellen spelen en zullen deze op de kwalitatief beste manier weergegeven worden. Deze videokaart is ook geschikt voor een VR-bril, waardoor je de games ook in virtual reality kunt ervaren.

Door de aanwezigheid van meerdere USB-poorten kan je niet alleen een muis, maar bijvoorbeeld ook je toetsenbord aansluiten op deze PC. Bovendien is de hardware van de PC makkelijk uit te breiden en ben je dus niet gelimiteerd aan de reeds aanwezige hardware.

De PC is minder geschikt wanneer je veelvuldig zogenaamde ‘open wereld spellen’ speelt. Ook is de opslagcapaciteit van de PC relatief beperkt door de 512 gigabyte SSD-schijf.

Hierdoor zul je snel op zoek moeten naar extra opslagruimte voor al je spellen. Wat betreft de snelheid van deze PC zou je deze in de middenklasse kunnen plaatsen. Al met al is het een prima PC die je voor rond de €999 kunt kopen en ook zeker doet wat je ervan mag verwachten.

MSI MAG Infinite 10SC-1080MYS

HP OMEN GT12-0475nd

Ook de MSI-computer is geschikt voor het spelen van games. De videokaart die in deze computer zit zorgt ervoor dat je spellen op de hoogste instellingen kunt spelen. Ook VR-spellen spelen is geen probleem met deze computer. De videokaart zorgt ervoor dat je bij veel spellen de gewenste 60 FPS kunt halen.

De computer is niet heel groot en zou zelfs als compact omschreven kunnen worden. Hierdoor is deze makkelijk te plaatsen op allerlei plekken. Bovendien is ook bij deze computer de hardware makkelijk uit te breiden. Een ander leuk detail aan deze computer is dat je hem in alle kleuren van de regenboog kunt doen oplichten dankzij de aanwezige RGB-verlichting. Voor het spelen van de zogenaamde ‘open wereld spellen’ is deze computer minder geschikt en kan je dus beter op zoek gaan naar een echte gaming computer.

Ook de hoeveelheid geheugen is niet heel hoog. De computer beschikt over een SSD-schijf met 512 gigabyte aan opslagruimte. Je zult hierdoor snel op zoek moeten naar extra opslagruimte om alles van jouw spellen op te kunnen slaan. De snelheid van deze computer valt in de middenklasse te plaatsen. De prijs van €1.005,- klinkt wat aan de hoge kant, maar gezien de kwaliteiten van deze PC en de aanwezigheid van de RGB-verlichting is dit een prijs die zeker past bij de PC.

HP OMEN GT12-0475nd

HP OMEN GT12-0475nd

De laatste computer op deze lijst is ook meteen verreweg de duurste van deze lijst. Voor deze computer van HP moet je namelijk een bedrag van €1.599 op tafel leggen. Spellen kun je op de hoogste instellingen spelen, dankzij de sterke videokaart in deze computer.

Bovendien is het mogelijk om met zware programma’s te multitasken, deze computer kan het met gemak aan. De computer beschikt over 1 terabyte aan opslagruimte, waardoor je meer dan genoeg ruimte hebt om al je spellen op te kunnen slaan. Leuk detail aan de computer is dat er zowel aan de binnenkant als de buitenkant van de computer RGB-verlichting aanwezig is, waardoor je dus je computer in allerlei kleuren kunt doen oplichten.

Nadeel aan de computer is dat aan de voorkant weinig USB-poorten te vinden zijn, waardoor je snel over moet op de achterkant. Ook maken de ventilatoren geluid tijdens het gamen, wat door sommigen als vervelend kan worden ervaren.

Verkrijgbaar bij

bol.com

Verkrijgbaar bij

bol.com

Verkrijgbaar bij

bol.com

Conclusie beste Sims pc

Zoals je hebt kunnen zien zijn de bovenstaande drie computers alle drie erg geschikt voor het spelen van games. Het is ook afhankelijk van welk budget je hebt welke computer je kan kopen. Ze zijn alle drie prijzig, maar 999 euro is altijd nog makkelijker te betalen dan 1599 euro.

Als je het geld ervoor hebt liggen dan is de computer van HP zeker aan te raden. De computer presteert goed en kan bovendien voor veel doeleinden gebruikt worden. Als je niet zoveel geld hebt of niet zoveel geld over hebt voor een computer dan zijn de andere twee computers uit de lijst ook zeer zeker geschikt.

Alle drie de computers doen wat je van ze mag verwachten, wat ook zeker wel mag voor de prijs die je ervoor moet betalen. Hopelijk heb je iets aan dit artikel gehad en weet je nu beter welke PC je kunt kopen voor het spelen van je games. Wie weet staat één van deze computers binnenkort bij jou thuis en kan je weer genieten van de SIMS op een nieuwe PC.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in