Gaat jouw voorkeur uit naar een 17 inch laptop met een relatief groot beeldscherm? Heb je dat nodig voor bijvoorbeeld je werk, je studie, voor het editen van video’s of voor het bewerken van foto’s? Om meerdere redenen is het absoluut aan te raden om voor een laptop met een groot beeldscherm te gaan. In de meeste gevallen kom je tijdens de zoektocht naar een dergelijke laptop uit op een 17 inch laptop. Deze laptops hebben een behoorlijk groot beeldschermdiagonaal; 17 inch is gelijk aan ongeveer 43 centimeter.

Om meerdere redenen is het aan te raden om voor een dergelijke laptop te gaan. Meer informatie over de voordelen van een 17 inch laptop is te vinden aan het einde van dit artikel. Graag bespreken we namelijk eerst de top 5 van beste 17 inch laptops waar je momenteel tussen kunt kiezen.

Verkrijgbaar bij

bol.com

Verkrijgbaar bij

coolblue.nl
bol.com

Verkrijgbaar bij

bol.com

Verkrijgbaar bij

bol.com

Verkrijgbaar bij

bol.com


Top 5 beste 17 inch laptops

Door de jaren heen is het aanbod van laptops steeds uitgebreider geworden. Dat geldt niet alleen voor de 17 inch laptops, maar ook voor bijvoorbeeld 13 en 15 inch laptops. Doordat het aanbod van 17 inch laptops behoorlijk uitgebreid is, is het lastig om de geschikte laptop te vinden. Gelukkig kan je daarvoor optimaal gebruik maken van dit artikel.

Hieronder bespreken wij namelijk de 5 beste laptops; deze laptops hebben wij geselecteerd aan de hand van een uitgebreide test. Bij deze test hebben we niet alleen naar de kwaliteit van het beeldscherm gekeken, maar ook naar andere facetten. In onze ogen moet een 17 inch laptop namelijk praktisch, veilig, snel en fraai zijn. Aangezien deze laptops behoorlijk groot zijn, is het in onze ogen belangrijk dat de laptop een fraai design heeft.

Enfin, wij hebben verschillende laptops aan een strenge keuring onderworpen. Uiteindelijk zijn we daarbij uitgekomen op de onderstaande lijst met 5 beste 17 inch laptops.

1. HP ENVY 17

Verkrijgbaar bij

bol.com

Al sinds jaar en dag is HP één van de beste leveranciers van laptops en computers. Dat bewijst het merk wederom met deze HP ENVY 17; in onze ogen is dit de beste 17 inch laptop. De laptop heeft een prachtig beeldscherm en een stijlvol design.

Doordat de laptop volledig in het zwart uitgevoerd is, ziet deze er echter niet zo groot uit. Desalniettemin heeft deze laptop wel een beeldscherm van 17,3 inch, waardoor je kunt genieten van alle werkzaamheden waar je de laptop voor wilt gaan gebruiken. Voor zowel zakelijke werkzaamheden als voor vrije tijd bezigheden is dit een prima laptop!

 • Beeldscherm: 17,3 inch Full HD IPS
 • Processor: Intel Core i5
 • Opslag: 512GB (SSD)
 • Videokaart: NVIDIA GeForce MX450
 • Overige: Mét dvd en cd speler
 • Aanbevolen voor gebruik: Zakelijk, studie en vrije tijd

2. MSI GF75 10SCXR

Verkrijgbaar bij

coolblue.nl
bol.com

Ook over deze laptop van MSI zijn wij uitermate te spreken. waarom? Dat heeft met meerdere eigenschappen van de laptop te maken. Deze laptop is onwijs snel, heeft een krachtige videokaart én een hoogwaardig 17,3 inch. Door deze eigenschappen is de laptop zeer geschikt om op te gamen.

Ook voor het bewerken van foto’s, voor het editen van video’s en voor zakelijke doeleinden is deze laptop uitermate geschikt. De laptop ziet er ook nog eens stijlvol uit, onder meer dankzij de gekleurde toetsen. Al met al een prima en onwijs snelle 17 inch laptop.

 • Beeldscherm: 17,3 inch Full HD
 • Processor: Intel Core i7
 • Opslag: 1512 GB (HDD + SSD)
 • Videokaart: NVIDIA GeForce GTX 1650
 • Overige: Mét microfoon en webcam, 4 usb poorten
 • Aanbevolen voor gebruik: Gamen, zakelijk, studie en vrije tijd

3. ASUS VivoBook 17 M712DA

Verkrijgbaar bij

bol.com

De ASUS VivoBook is wellicht één van de mooiste 17 inch laptops. Behalve het prachtige design heeft deze laptop nog veel meer te bieden. De laptop is krachtig, de laptop heeft onwijs veel opslagcapaciteit en de laptop is voorzien van Windows 10. Door de krachtige processor, de onwijs uitgebreide opslagcapaciteit én de krachtige AMD Ryzen 3 processor kan je simpelweg alle kanten op met deze laptop.

De laptop is geschikt voor zakelijk gebruik, om te gamen, om films en series te kijken, voor de studie en voor de vrije tijd. Mede vanwege de multifunctionaliteit neemt deze laptop plek 3 in deze lijst met beste 17 inch laptops in.

 • Beeldscherm: 17,3 inch Full HD
 • Processor: AMD Ryzen 3
 • Opslag: 256 GB (SSD)
 • Videokaart: AMD Radeon Vega 3
 • Overige: Mét microfoon en webcam, 3 usb poorten, vingerafdruklezer en verlicht toetsenbord
 • Aanbevolen voor gebruik: Gamen, zakelijk, studie en vrije tijd

4. Acer Predator Helios 300

Verkrijgbaar bij

bol.com

Net zoals de andere laptops uit dit artikel heeft ook deze laptop van Acer onwijs veel te bieden. De laptop heeft een prachtig beeldscherm, een krachtige processor, een uniek design en een zeer prettig bedieningssysteem. Dat laatste is onder meer te danken aan het feit dat je het beeldscherm van deze laptop als touchpad kunt gebruiken.

Je kunt dus met bijvoorbeeld een touchpen foto’s of video’s op deze laptop aanpassen. Ook is dit onwijs handig tijdens het verwerken van verslagen of tijdens het internetten. Met dank aan de krachtige processor, de krachtige videokaart en de opslagcapaciteit is deze laptop voor onwijs veel doeleinden te gebruiken. Het is zelfs mogelijk om te gamen!

 • Beeldscherm: 17,3 inch Full HD 144 hertz
 • Processor: Intel Core i7
 • Opslag: 1256 GB (SSD)
 • Videokaart: NVIDIA GeForce RTX 2060
 • Overige: Mét microfoon en webcam, 4 usb poorten, touchpad en verlicht toetsenbord
 • Aanbevolen voor gebruik: online games, zakelijk, studie en vrije tijd

5. LENOVO IdeaPad 3 17

Verkrijgbaar bij

bol.com

Deze lijst met beste 17 inch laptops sluiten we graag in stijl af. Dat doen we met deze laptop van het gekende merk Lenovo. Dit merk behoort al jarenlang tot de beste merken binnen de wereld van laptops. Waarom dat zo is? Nou, dat bewijst onder meer deze laptop. Deze Lenovo Ideapad ziet er prachtig uit, is onwijs snel, heeft een geweldig beeldscherm en biedt je onwijs veel mogelijkheden. Het anti reflecterende beeldscherm is onwijs prettig evenals de ingebouwde luidsprekers.

De krachtige processor, krachtige videokaart en uitgebreide opslagcapaciteit maken deze laptop nóg aantrekkelijker. Onder aan de streep is deze laptop geschikt voor een breed publiek. Ongeacht of je op deze laptop films wilt kijken, voor zakelijke doeleinden aan de slag wilt gaan, voor je studie aan de slag wilt gaan of gewoon wilt internetten; deze laptop levert daarvoor de beste prestaties!

 • Beeldscherm: 17,3 inch Full HD TN Paneel
 • Processor: Intel Core i5-10210U
 • Opslag: 256 GB (SSD)
 • Videokaart: Intel UHD Graphics
 • Overige: Mét microfoon en webcam, 3 usb poorten, ingebouwde speakers
 • Aanbevolen voor gebruik: Zakelijk, studie en vrije tijd

De voordelen van een 17 inch laptop

In dit artikel heb je vijf reviews kunnen vinden van hoogwaardige 17 inch laptops. Heeft één van deze laptops jouw aandacht getrokken? Dan ben je wellicht ook nog benieuwd naar de redenen om specifiek voor een 17 inch laptop te kiezen. Nou, een 17 inch laptop brengt meerdere voordelen met zich mee.

Het eerste voordeel heeft betrekking op het gemak. Als je de laptop wilt gebruiken voor bijvoorbeeld zakelijke doeleinden, om te gamen of om foto’s/video’s te bewerken, heb je onwijs veel aan het grote beeldscherm. Je kunt moeiteloos meerdere programma’s naast elkaar geopend hebben, waardoor je vele malen sneller en efficiënter kunt werken. Je kunt je voorstellen dat het grote beeldscherm ook bij gamen en foto- en videobewerking meerdere voordelen met zich mee brengt.

Daarnaast is het zo dat 17 inch laptops in 95% van de gevallen ook onwijs krachtig en snel zijn. Fabrikanten kiezen er bij een dergelijke laptop namelijk niet al te snel voor om een slome processor in te bouwen. Nee, nagenoeg alle fabrikanten kiezen voor een i5 of een i7 processor. Daardoor werk je onwijs snel met dergelijke laptops. Dat wordt verder versterkt door de krachtige videokaarten en de uitgebreide opslagcapaciteit; ook dat is in 95% van de gevallen bij een 17 inch laptop prima in orde.

Door het prachtige beeldscherm en de krachtige processoren zijn de 17 inch laptops behoorlijk populair geworden. Feit is wel dat deze laptops met name gekocht worden door mensen die de laptop maar op één locatie nodig hebben. Als je met een 17 inch laptop moet gaan reizen, heb je simpelweg een behoorlijk grote rugtas nodig. Ook moet je rekening houden met een iets hoger totaalgewicht dan bij bijvoorbeeld een 13 of 15 inch laptop.

Goede 17 inch laptop conclusie

Het is om meerdere redenen absoluut aan te raden om een 17 inch laptop aan te schaffen. In dit artikel heb je reeds reviews kunnen lezen van de vijf beste 17 inch laptops. Je hoeft nu eigenlijk nog maar één ding te doen: te bepalen naar welke laptop jouw voorkeur gaat.

Veel plezier met je nieuwe 17 inch laptop!

Verkrijgbaar bij

bol.com

Verkrijgbaar bij

coolblue.nl
bol.com

Verkrijgbaar bij

bol.com

Verkrijgbaar bij

bol.com

Verkrijgbaar bij

bol.com

Goede 17 inch laptop van HP kopen?

Goede 17 inch laptop van HP

Het is misschien wel een van de betere merken als het om laptops gaat. Hun printers zijn in ieder geval wel top. Ik heb vaak naar een HP laptop zitten kijken. Toevallig heeft mijn partner er een. Hij is er zeer over te spreken. Hij beschikt over een HP 17 inch laptop. Ik ben op zoek naar een nieuwe laptop, maar ik twijfel nog een beetje.

Desondanks wil ik wel op onderzoek uit. Dus besloot ik om de laptop van mijn partner te bestuderen. Zo krijg ik een goed overzicht van wat er allemaal op de markt te verkrijgen is.

Ik schrijf al mijn bevindingen gelijk op. Dit is prettig voor jou, op deze manier weet je zeker dat je een goede HP laptop aanschaft. Ben jij ook benieuwd naar de 17 inch laptop van HP?

Waarom een laptop van HP aanschaffen?

HP staat bekend om krachtige en kwalitatieve laptops. Ik merk dat altijd als ik de laptop van mijn partner leen. Hij is robuust en stevig, naast dat het design ook nog eens een lust voor het oog is. Daar krijgt HP dus meteen een pluspunt voor van mij.

Het design is altijd mooi en de laptops zijn zeer gangbaar om mee te werken. Ze zijn vaak wel een beetje zwaar, dit komt door het materiaal wat er vaak wordt gebruikt. Des al niet te min, is het aan te raden om eens naar een laptop van HP te kijken.

HP die heeft over het algemeen laptops in haar assortiment met een groot beeldscherm. Dit verklaart ook waarom de laptops meestal heel zwaar zijn. Dit weegt waarschijnlijk niet op tegen de voordelen die HP laptops bieden.

Zo beschikken ze altijd over voldoende werkgeheugen en zijn ze zeer krachtig. Het is niet moeilijk om ermee te werken, want ze starten hierdoor snel op en zijn gebruiksvriendelijk. Dit is dan ook mooi aan een HP laptop. Wat ik verder heel erg mooi vind aan HP laptops is dat ze over het algemeen zeer geschikt zijn voor foto- en videobewerking. Schijnbaar beschikken ze over voldoende ruimte en een goede videokaart.

Waar moet je opletten bij het aanschaffen van een HP laptop?

Goede 17 inch laptop van HP zoeken

Er zijn natuurlijk bij de aanschaf van elke laptop dingen waar je op moet letten. Maar waar moet je nu opletten als je een HP laptop wilt kopen?

Besturingssysteem

HP laptops draaien altijd op Windows. Indien jij een nieuwe laptop gaat aanschaffen is het belangrijk om daar rekening mee te houden. Indien je op zoek was naar een laptop die op OS draait (besturingssysteem van Apple) dan moet is je teleurstellen. Dan zul je toch echt op zoek moeten naar een MACbook. Indien je een laptop van HP aanschaft zal deze beschikken over de nieuwste Windows versie.

Processor

De meeste laptops van HP beschikken over de nieuwste processors. HP die ziet daarop toe omdat ze kwaliteit wil leveren. Let dus goed op de soort processor die in de HP laptop zit. Je wilt wellicht je laptop gebruiken voor het spelen van games? Of je wilt er gewoon op schrijven? Dan is het belangrijk dat je kijkt naar de processor die erin zit. Anders werkt hij niet optimaal en heb je er nog last van.

Kwaliteit beeldscherm

Een 17 inch laptop van HP beschikt al over een groot beeldscherm. Daar hoef je dus niet op te letten. Wel is het zaak om op de kwaliteit te letten. Er zijn namelijk diverse soorten beeldschermen in omloop. Deze zijn niet minder goed, maar je wilt natuurlijk de beste. Het is daarom zaak om uit te kijken naar een HP laptop met het nieuwste soort beeldscherm. Lees jezelf daarom van te voren goed in.

Videokaart

Afhankelijk van de soort bewerking die je wilt uitvoeren is een videokaart altijd wel belangrijk. Indien je een HP laptop gaat aankopen kijk dan eerst naar wat je nodig hebt. Schrijf op wat je verwacht en vergelijk laptops.

Wat is volgens mij een Goede 17 inch laptop van HP?

Een groot scherm is fijn. Het werkt prettig en je kunt alles goed zien. Dat heb ik al eerder toegelicht. Reden genoeg dus om naar een 17 inch laptop van HP uit te kijken. In het lijstje hieronder vind je een aantal goede HP laptops. Allen beschikken ze over een 17 inch scherm en ik heb ze met liefde geselecteerd. Bekijk de lijst en wie weet vind jij er een.

HP ENVY 17-cg0700nd

HP ENVY 17 – Laptop – 17.3 Inch

De HP Envy 17-cg0720nd adviseren is de perfecte laptop voor mensen in de grafische wereld. Hij beschikt over een MX330 videokaart, deze maakt het mogelijk om foto’s en video’s te bewerken in Adobe Photoshop. Mede door de krachtige 10e generatie Intel Core i7 processor in combinatie met het 16GB werkgeheugen wordt ervoor gezorgt dat snelle taken makkelijk kunnen worden uitgevoerd.

De SSD op deze laptop zorgt ervoor dat je hem binnen 10 seconden kunt opstarten. Hij is volledig stil en betrouwbaarder dan een traditionele harde schijf.

Deze laptop beschikt over Windows 10 en een QWERTY toetsenbord. Let wel op hij beschikt niet over een DVD/CD speler.

Het mooie aan deze HP laptop vind ik zelf het 17 inch IPS beeldscherm. Dit beeldscherm zorgt voor een brede kijkhoek en een realistische kleurweergave. In combinatie met het mooie design en de extra features zoals een vingerafdrukscanner en toetsenbordverlichting geniet je optimaal van deze laptop.

Bekijk de HP ENVY 17


HP Pavilion Gaming 15 dk1715nd

HP Pavilion 17 – Gaming Laptop – 17.3 Inch

Hou jij wel van een spelletje? Kijk dan eens naar deze laptop. Ik kwam deze 17 inch HP laptop tegen en ik ben er zeer over te spreken. Ik beveel hem dan ook van harte aan. Het mooie aan deze laptop is de veelzijdigheid en de capaciteiten waarover hij beschikt.

Deze laptop is verkrijgbaar bij Bol.com. Je kunt hem gebruiken voor: internetten, tekstverwerken en e-mailen. Ook als je studeert en een laptop zoekt voor je studie is deze zeer geschikt. Het grote 17 inch scherm in Full HD maakt het mogelijk om films te kijken op hoge beeldkwaliteit. Hij is geoptimaliseerd voor Gamers. Je kunt hier dus gerust een zware Game op spelen. Verder beschikt deze 17 inch HP laptop over een aparte videokaart.

Zoals ik net al kort aangaf is deze laptop van HP zeer geschikt voor het spelen van games. Dit kan zeker ook op hoge instellingen. De snelle processor en de videokaart zijn zeer geschikt voor grafische toepassingen. Het verlichte toetsenbord zorgt ervoor dat je makkelijk in donkere ruimtes kunt spelen.

Het 16Gb werkgeheugen zorgt ervoor dat je toekomstbestendig bent en dat je deze laptop van HP voor meerdere taken kunt gebruiken. Zwaardere taken tegelijk uitvoeren is geen probleem. De SSD van deze laptop zorgt ervoor dat je hem binnen 10 seconden kunt opstarten. De SSD is zeer stil en is betrouwbaarder dan een normale harde schijf.

Deze laptop beschikt over Windows 10, de behuizing is gemaakt van aluminium en hij beschikt over een QWERTY toetsenbord. Het mooie aan deze laptop is dat hij voorzien is van een DVD/CD speler.

Bekijk de HP Pavilion 17


HP Pavilion 15-cs3722nd

HP 17-by3740nd – Laptop – 17.3 Inch

Gezien de prijs/kwaliteit verhouding mag deze laptop niet op dit lijstje ontbreken. Het is prettig om te weten dat deze 17 inch HP laptop geschikt is voor het bewerken van foto’s. Je kunt Adobe Photoshop hier dan ook met gemak op draaien.

Het 17 inch scherm van deze HP laptop is in mijn ogen subliem. Het mooie aan dit beeldscherm is dat de beeldkwaliteit hoog is. Je kunt er makkelijk films op kijken en het bewerken van foto’s is geen probleem. Sterker nog je ziet alles haarscherp door de goede beeldkwaliteit.

Houdt in je achterhoofd dat deze laptop niet geschikt is voor videobewerking en gamen. Deze HP laptop beschikt namelijk niet over de juiste eigenschappen om een goede game te kunnen spelen. Ook is de videokaart niet krachtig genoeg.

Deze laptop beschikt over het Windows 10 besturingssysteem en heeft een QWERTY toetsenbord. De 10e generatie Intel Core i5 processor zorgt ervoor dat je snelle taken snel- en gemakkelijk kunt uitvoeren. Ze passen zich aan jouw computergedrag aan.

Dit zorgt voor een laptop die snel en vloeiend werkt. In deze laptop zit 8Gb werkgeheugen, wat ervoor zorgt dat je diverse taken snel uit kunt voeren. Binnen 15 seconden is hij opgestart. Hij is volledig stil en betrouwbaar. Eigenlijk is de SSD schijf betrouwbaarder dan een oude harde schijf.

Bekijk de HP-17-by3740nd

Slotwoord beste 17inch hp laptop

Gezien de prijs/kwaliteit verhouding raadt ik de HP 17-by3740nd 17.3 Inch laptop aan. Deze kun je heel makkelijk aanschaffen via Bol.com. Het mooie aan deze laptop vind ik de mogelijkheden in verhouding tot de prijs. het is een krachtige laptop voor een lage prijs.

Je hoeft deze natuurlijk niet aan te schaffen. Toch is een suggestie altijd fijn. Ik heb de lijst met zorgvuldigheid samengesteld.  Ik hoop dat je een laptop vindt die bij je past. Verder hoop ik dat je nu wat meer duidelijkheid hebt over laptops en HP. Het is een goede merk en in combinatie met het 17 inch scherm geniet jij van een top laptop.

Goede 17 inch laptop van Asus kopen?

Goede 17 inch laptop van Asus

Asus is een gepassioneerd bedrijf dat voor iedere gebruiker een droom wil laten uitkomen. Zij geloven zelf in dromen en willen deze waarmaken. Daarom stoppen zij hun ziel-en-zaligheid in de ontwikkeling van Asus laptops. Hoogstaande technologieën en nieuwe ideeën daar staat Asus bekend om. Het is dan ook lief-voor-niets dat dit merk vaak aan andere wordt aangeraden.

Al een tijdje ben ik opzoek naar een nieuwe laptop. Ik ben er alleen nog niet over uit wat voor merk ik wil. Een aantal weken geleden was ik bij een vriend op visite. Hij is geluidstechnicus/video bewerker en had een dikke Asus desktop staan. Ik was verbaasd over de kwaliteit, want normaliter ken ik Asus niet zo goed. Op dat moment dacht ik: ‘Jeetje, wat een goede kwaliteit, dit moet ik in mijn achterhoofd houden.’ Nu ben ik mij dus aan het oriënteren en ik snap wel waarom veel mensen voor Asus kiezen.

Als je de website van Asus al bekijkt en leest waar ze voor staan dan wil je jezelf zeker verdiepen in dit merk. Daarom ben ik verder op onderzoek uitgegaan. Mijn bevindingen schrijf ik allemaal in dit artikel. Ik weet dat er meer mensen opzoek zijn naar een laptop van Asus. Op deze manier wordt dat eenvoudiger.

Waarom een 17 inch laptop van Asus aanschaffen?

Zoals ik al eerder vertelde staat Asus bekend om hun hoogstaande technologieën. Het is dus niet vreemd als ik zeg dat dit echt een goed merk is om jezelf in te verdiepen.

Zo willen ze de  digitale kloof helpen overbruggen. Dit streven geldt voor gemeenschappen over de hele wereld. Dit is hoe zij hun rol willen vervullen en willen investeren in duurzame technologie.  Koop jij een laptop van Asus? Dan draag jij dus bij aan een duurzame technologische ontwikkeling en biedt jij Asus de kans om ieder mens op deze aardbol van technologie te voorzien.

Wat daarnaast ook nog mooi is aan een 17 inch laptop van Asus, buiten al die goede dingen die ze doen, is de kwaliteit van de laptops zelf. Wat mij opviel is dat de beeldschermen over een haarscherpe beeldkwaliteit beschikken. Je kunt bijna elke haar zien op je hoofd, indien je een foto laadt. Deze laptops zijn over het algemeen dan ook zeer geschikt voor fotobewerking. Je raadt het al films kijken is ook mogelijk dankzij de kwaliteit die wordt aangeboden.

Waar moet je opletten bij het aanschaffen van een 17 inch Asus laptop?

Indien je een laptop van Asus gaat aanschaffen zijn er een aantal punten waar je op moet letten zoals:

Processor

Een goede processor is belangrijk. Ik weet natuurlijk niet waarvoor je de laptop wilt gebruiken, maar als je een laptop wilt gaan uitkiezen, dan raad ik je aan om op de processor te letten. Een processor is namelijk naast de harde schijf een van de grotere werkpaardjes in een laptop. Deze zorgt ervoor dat je laptop soepel loopt en kan doen waarvoor hij gemaakt is. Met een oude processor zal je laptop sneller vast lopen en niet soepel draaien.

Processor

Werkgeheugen

Het werkgeheugen is in combinatie met de processor best belangrijk. Het zorgt er namelijk voor dat programma’s optimaal kunnen draaien. Over het algemeen zegt men dat je aan een werkgeheugen van 4GB wel genoeg hebt. Ik ben het daar niet zo mee eens.

Ik heb dat op mijn oude laptop gehad en ik heb nu bij een paar vrienden een laptop met 6 GB of meer uit mogen proberen en ik merk toch wel dat 4GB weinig is. Ben jij van plan om een laptop van Asus te gaan kopen? Kijk dan naar het werkgeheugen. Kies een Asus laptop met een werkgeheugen wat net iets sneller is. Het kost misschien wat meer investering, maar je zult er geen spijt van krijgen.

werk geheugen laptop

Opslagcapaciteit

De opslagcapaciteit is ook belangrijk om rekening mee te houden. Je kunt natuurlijk altijd nog een externe harde schijf aanschaffen. Dit alleen niet meteen de bedoeling zijn. Kies dus voor een laptop met een opslagcapaciteit die wat hoger is dan gemiddeld. Zo heb je langer plezier van je Asus laptop.

werk geheugen laptop

Wat zijn volgens mij de beste 17 inch laptops van Asus?

Je weet nu waar je op moet letten bij het uitkiezen van een 17 inch Asus laptop. Ook weet je waarom Asus zo goed is. Als je een Asus laptop koopt dan draag je gelijk bij aan het milieu en de samenleving. Nu heb ik al veel informatie vergaard, ik ben al redelijk overtuigd. Desondanks wil ik me nog wat verder verdiepen. Daarom ga ik een aantal laptops kiezen die mij aanstaan. In het slotwoord geef ik aan welke laptop bij mij past.

ASUS VivoBook 17 X712FB

ASUS VivoBook 17

Dit is de ideale laptop als je veel thuis moet werken. Met deze laptop geniet je van de perfecte grafische opties, waardoor het bewerken van foto’s in Photoshop een mogelijkheid wordt.

Het mooie aan deze 17 inch laptop van Asus is wel het beeldscherm. Het is lekker groot en beschikt over FULL HD. Je kunt op dit 240HZ scherm elke beweging waarnemen. Dit maakt deze laptop geschikt voor het bewerken van video’s of het ontwerpen van 3D bestanden.

Je kunt hem verkrijgen bij Bol.com. Hun specialist zegt dat deze laptop zeer geschikt is voor:

 • Studie
 • Foto- en videobewerking
 • Internetten
 • Tekstverwerken
 • E-mailen
 • Het kijken van films- en video’s

Deze Asus laptop beschikt over een Intel Core i7 processor, op deze manier worden zware taken zeer snel uitgevoerd. Het grote voordeel aan deze processoren is dat ze leren om zich aan te passen aan jouw computergedrag. Dit zorgt voor een snelle en vloeiende computer. Er zit een 8GB werkgeheugen op. Zoals ik al aangaf is het belangrijk om te investeren in voldoende werkgeheugen. Deze laptop beschikt daarover, waardoor het uitvoeren van zwaardere taken geen probleem is.

Hij is verder makkelijk om mee te nemen, en dankzij het 17 inch beeldscherm kun je jouw foto’s en video’s haarscherp bekijken.

Het mooie aan deze laptop is dat hij voorzien is van Windows 10. Je kunt dus genieten van een optimaal besturingssysteem. De behuizing is van metaal,wat ervoor zorgt dat het een stevige laptop is die wel tegen een stootje kan. Wil je een DVD afspelen? Dan heb je pech. Deze laptop heeft geen DVD/Cd speler.

Bekijk de ASUS VivoBook 17


ASUS ROG G712LV

ASUS ROG G17

Sommige mensen houden erg van gamen. Daarom gooi ik ook even een laptop tussen de lijst die geschikt is voor gamen. Op deze manier vindt iedereen iets wat bij hem past. Dit is de perfecte laptop voor gamers dankzij de  NVIDIA GeForce GTX 2060 videokaart.

Het mooie aan deze videokaart is dat de RTX-modellen zijn voorzien van nieuwe functies zoals Turing GPU-architectuur en ray tracing. Verder is deze videokaart voorzien van een supersnel 6GB GDDR6 geheugen en een nieuwe processor.

Het 16 GB geheugen biedt jou veel mogelijkheden. Zoals ik al zei is dat een belangrijk punt om op te letten als je een laptop aanschaft. Hij werkt op deze manier sneller en je computer start snel op.

Deze Asus 17 inch laptop beschikt net als de meeste laptops van Asus over een Core i7 processor. Dit zorgt ervoor dat zeer zware taken binnen mum van tijd worden uitgevoerd. Laptops met deze processor leren snel. Hij start snel op en werken gaat zeer vloeiend.

De SSD  zorgt ervoor dat de laptop betrouwbaar is. Hij start snel op en biedt jou zo de kans om met een betrouwbare laptop te werken.

Bekijk de ASUS ROG G17


Asus X705MA-BX186T

Asus Vivobook 17

Dit is een goede middenklasse laptop voor de juiste prijs. Het mooie aan deze laptop van Asus is de dubbele opslag. Dit zorgt ervoor dat je kunt genieten van supersnelle data prestaties en een grote opslagcapaciteit.

De SSD zorgt voor supersnelle respons en snelle laadtijden. Bekijk jouw favoriete films- en series op het grote scherm en geniet van de kwaliteit. Dankzij de

Onboard videokaart wordt dit mogelijk gemaakt.

Het intern werkgeheugen van deze 17 inch Asus laptop bedraagt 8GB en wil je veel opslaan dan is dit geen probleem. Deze laptop beschikt over 256GB aan totale opslagcapaciteit.

Deze laptop draait op Windows 10. Beschikt over een QWERTY toetsenbord. Het mooie aan deze laptop is hij is ideaal voor de student en werknemer die niet te veel geld wilt uitgeven, maar wel een goede laptop wil.

Bekijk de Asus Vivobook 17


Beste 17 inch laptop conclusie

Ondanks dat ik nauwelijks game kies ik toch voor deze laptop: ASUS ROG Gaming Laptop. Daarmee kies ik niet alleen voor het design, wat ik werkelijk fantastisch vind. Maar ik kies ook voor de flexibiliteit, de capaciteit en kwaliteit. Ik vind het een prachtige laptop en heeft mij veel te bieden.

Kijk ook eens naar mijn suggestie of bekijk een van de andere twee laptops. Hoe dan ook, je zult vast wel een laptop vinden die bij je wensen aansluit. Ik hoop dat ik je voldoende informatie heb gegeven en heb kunnen inspireren. Asus is een mooi merk en ik ben zo goed als overtuigd van hun kwaliteiten. Schaf een laptop van Asus aan, je zult er vast-en-zeker geen spijt van krijgen.

1 REACTIE

 1. Ik heb november 2020 de HP laptop 17-BY 3740ND aangeschaft via Bol.com . Goed functionerend maar vind de behuizing een ramp : ziet er mooi strak uit maar voelt fragiel aan en dat bleek : scharnieren tussen beeldscherm en body werkt aan een kant niet meer. Gevolg : als ik de laptop probeer te sluiten, ondervind ik zoveel weerstand dat het deksel van de body omhoogkomt . Kan hem nu niet meer sluiten. Ben er voorzichtig mee geweest en geen sprake van vallen of stoten. Ik zou zeggen tegen koper : u bent gewaarschuwd.
  Hp zegt : buiten de garantie. waardeloos!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in