Wat is de beste laptop van Coolblue?

Beste laptops coolblue: Tegenwoordig kunnen we eigenlijk niet meer zonder laptop. In vrijwel ieder huishouden is het een onmisbaar item. Maar een laptop kopen kan best duur zijn. Daarom wil je de juiste keuze maken. Makkelijk is dat niet altijd en daarom gaan we in dit artikel kijken naar de beste laptop van Coolblue.

Waarom een laptop bij Coolblue kopen?

Je denkt misschien bij jezelf: er zijn zoveel aanbieders van laptops, waarom moet ik dan voor Coolblue kiezen? Dat is simpel. De redenen daarvoor kan je hieronder vinden.

  • Coolblue geeft om haar klanten. Heb je hulp nodig bij het uitkiezen van een bepaald product? Geen probleem, daar helpt het bedrijf je bij.
  • Heb je een product gekocht bij Coolblue? Dan kan je rekenen op een uitstekende service. Is er iets mis met een gekochte laptop bijvoorbeeld, dan kan je deze zonder gedoe terugsturen.
  • Coolblue biedt daarnaast de best mogelijke prijzen aan haar klanten. Nergens anders kan je een dergelijke prijs-kwaliteitverhouding vinden.

Waar moet je op letten bij het kopen van een laptop bij Coolblue?

Een laptop koop je niet zomaar. Het is voor velen namelijk een vrij dure aankoop. Een impulsieve keuze maken zonder eerst goed onderzoek te hebben gedaan, is dan ook niet aan te raden. Hieronder kan je daarom overzichtelijk de belangrijkste factoren vinden bij het kiezen van een laptop van Coolblue.

  • Een snelle processor. Dit is namelijk het hart van de laptop en bepaalt waar het apparaat geschikt voor is en hoe snel hij werkt.
  • SSD of HDD. Een SSD harde schijf is over het algemeen een stuk sneller dan het wat oudere HDD en kan betere prestaties leveren. Wil je dus een snelle laptop? Dan is dat aan te raden.
  • Werkgeheugen. Ook dit is een belangrijke factor bij het uitkiezen van een laptop bij Coolblue. Het werkgeheugen bepaalt namelijk hoeveel taken een laptop uit kan voeren op hetzelfde moment.

Vind de beste laptop met de Coolblue keuzehulp

Vind jij het lastig om een laptop uit te kiezen? Dat is begrijpelijk! Gelukkig kan Coolblue je helpen bij het maken van een keuze, door middel van de Coolblue keuzehulp.

Zo staan er bijvoorbeeld producten op de webshop met de term ‘Coolblue’s keuze’. Kies je voor een product met die stempel, dan zit je vrijwel altijd goed. Dit product is namelijk geselecteerd door zowel experts, als door de klanten. De producten hebben een hoge score omdat ze bijvoorbeeld vrijwel nooit worden geretourneerd.

Wil je zelf laptops vergelijken? Dan kan dat eenvoudig via de webshop van Coolblue. Hiervoor klik je simpelweg op de knop ‘vergelijken’ bij de overzicht pagina. Je kunt dan direct de specificaties van meerdere laptops met elkaar vergelijken(goekope gaming laptop, gaming laptops, school laptops), om zo tot de beste keuze te komen.

Hieronder vind je een selectie van laptops die zijn geselecteerd als Coolblue’s keuze:

Verkrijgbaar bij

bol.com (€1.019,00)

Verkrijgbaar bij

bol.com (€799,00)

Schermdiagonaal14 inch
ProcessorApple M1 Pro
Intern werkgeheugen (RAM)16 GB
Totale opslagcapaciteit1 TB
Videokaart chipsetApple M1 Pro

Schermdiagonaal15,6 inch
ProcessorIntel Core i5
Intern werkgeheugen (RAM)8 GB
Totale opslagcapaciteit256 GB
Videokaart chipsetIntel Iris Xe Graphics

Verkrijgbaar bij

bol.com (€699,00)

Schermdiagonaal15,6 inch
ProcessorIntel Core i5
Intern werkgeheugen (RAM)8 GB
Totale opslagcapaciteit256 GB
Videokaart chipsetIntel UHD Graphics

Verkrijgbaar bij

bol.com

Schermdiagonaal15,6 inch
ProcessorIntel Core i7
Intern werkgeheugen (RAM)16 GB
Totale opslagcapaciteit512 GB
Videokaart chipsetIntel Iris Xe Graphics